(advertentie)
<a href='/theater/overuit-stopt/detail.aspx?id=1891965&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT stopt!</div><div class='description'></div></a>
Bambie - Frou Frou
(advertentie)

Bambie - Frou Frou

0,0 (0 beoordelingen)

Na Bambie is Back! brengt Theatergroep Bambie opnieuw een oog- en oorstrelende voorstelling waarin live muziek met het spel is verweven.

Jochem Stavenuiter speelt in Frou Frou een bejaarde clown van het surrealistische soort die filosofeert over het (circus-) bestaan. Twee virtuoze cellisten verschijnen en verdwijnen, en roepen met hun muziek dingen van vroeger bij hem op. Trucs die Frou Frou zich nog maar half herinnert. Kunsten die hij nooit meer vertoont. Een trompetsolo die hij ooit beheerste. De cellisten lijken verdacht veel op mensen die hij heeft gekend: het meisje dat hij liefhad en de circusdirecteur die “Kom naar de voorgrond!” bulderde. Amber Docters van Leeuwen en Pepijn Meeuws spelen in Frou Frou (eigen) cello-arrangementen van de mooiste muziek die zij kennen, waaronder Schnittkes ‘Musica Nostalgia’, ‘Claire de Lune’ van Debussy en ‘Oblivion’ van Astor Piazzola. Het melancholieke clownspersonage Frou Frou is gebaseerd op clowns uit Fellini-films, op de figuur die Jochem Stavenuiter speelde in de voorstelling Fellini van het Noord Nederlands Toneel, en op Harry Ikink, een illustere oude oom van Jochem met een dichterlijke inborst.

Hyperleap

website: bekijk de website

waar: Schouwburg Odeon, Zwolle Hele programma voor Schouwburg Odeon.

datum: 19 nov 2019

aanvang: 20:30 uur

type: Toneel

telefoon: 0900-14350900-1435

bekijk ook: zwolsetheaters.nl/


speeldata