(advertentie)
<a href='/theater/carola-smit-en-rene-karst-letter-voor-letter/detail.aspx?id=1868718&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Almelo, wo 5 feb, € 1,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Carola Smit en René Karst in Almelo</div><div class='description'>De Drentse volkszanger René Karst en voormalig BZN-zangeres Carola Smit brengen een feestelijke avond met Nederlandstalige toppers.</div></a> <a href='/theater/rhythm-of-the-dance/detail.aspx?id=1879556&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Steenwijk, do 12 dec, € 33,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Rhythm of the Dance in de Meenthe</div><div class='description'>Geniet van een vernieuwd 'fantastisch spektakel', van een avond vol opzwepende dans en muziek.</div></a> <a href='/theater/pepijn-gunneweg-the-great-wonder/detail.aspx?id=1879605&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, wo 18 dec, € 18,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Pepijn Gunneweg - The Great Wonder</div><div class='description'>The Great Wonder is een ode aan de verwondering. Een magisch schouwspel, waarin een kleine man opzoek gaat naar het Grote Wonder. </div></a>
 

Afstanden worden getoond vanaf:

Enschede wijzig
uitgebreid zoeken
op regio, plaats en datum
(advertentie)

Theater in Deventer

Theatervoorstellingen in Deventer

Theater in DeventerOp deze pagina de theatervoorstellingen die te zien zijn in de Deventer Schouwburg en Theater Bouwkunde in Deventer. Beide theaters bieden een brede keuze aan voorstellingen. Van cabaret tot musical en van muziek tot familievoorstellingen. Onderstaande lijst is ook te sorteren op prijs en alfabet. Klik op een voorstelling voor meer informatie, zoals trailers, beoordelingen en cast.

theater

 (3 gevonden)
toon op kaart

Peter Pannekoek - Later was alles beter, Deventer

50,2 km
za 7 dec 20:00 € 23,14

Hij is intelligent, gevaarlijk en ontwapenend. En hij is terug met Later was alles beter.

Johanneke ter Stege - Muntjes Duiken Tussen Haaien, Deventer

50,7 km
za 7 dec 20:30

Charismatische en ontwapenende singersongwriter Johanneke ter Stege neemt u mee op reis naar een plek die je nooit meer wilt verlaten.

Yora Rientjes - Up, Deventer

50,2 km
za 7 dec 20:30 € 19,50

In 'UP' krijgen we nader zicht op Emma's 'hersenstormen'. Haarscherp verwoordt ze de angstaanjagende momenten waarop de wanen toeslaan.

Hierboven staan alle uitvoeringen van vandaag die nu nog actief zijn. Klik op de knop ‘meer’ om alle uitvoeringen van deze week te tonen.

meer