(advertentie)
<a href='/theater/overuit-stopt/detail.aspx?id=1891965&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT stopt!</div><div class='description'></div></a>
A Christmas Evening with Trijntje
(advertentie)

A Christmas Evening with Trijntje

0,0 (0 beoordelingen)

In december 2019 keert Trijntje Oosterhuis terug naar de mooiste kerken van Nederland voor een Christmas Evening With Trijntje.

Kerst is voor zangeres Trijntje Oosterhuis muziek. Thuis voor de haard, in de woonkamer of in de keuken, tijdens de wintermaanden bestaat haar playlist uit kerstklassiekers.

Dat deze traditie uit Amerika, waar vrijwel alle artiesten een eigen kerstalbum hebben, een grote liefde van Trijntje Oosterhuis is, is geen geheim. Zo bracht ze eerder haar eigen kerstalbum This Is The Season uit en afgelopen twee jaar liet ze haar publiek van een muzikale kerstavond genieten in de mooiste kerken van Nederland. Geen bombastische, kitscherige kerstshows, maar in een intieme setting met een muzikant van wereldklasse speelt ze de mooiste liedjes. Naast de standards uit het American Songbook, komen ook de persoonlijke liedjes als Ken Je Mij, Telkens Weer en Voor haar voorbij. In december 2019 keert Trijntje Oosterhuis terug naar de mooiste kerken van Nederland voor een Christmas Evening With Trijntje.

Prijzen

Gerelateerd nieuws

NaamVanaf

normaal€ 35.00

CJP€ 32.00

De genoemde kaartprijzen zijn inclusief drankje en exclusief € 3,25 servicekosten per bestelling.

website: bekijk de website

waar: Grote Kerk Zwolle, Zwolle Hele programma voor Grote Kerk Zwolle.

datum: 27 dec 2019

aanvang: 15:00 uur

prijs: € 35,00

extra prijsinformatie:

type: Muziek