(advertentie)
A Chorus Line
(advertentie)

A Chorus Line

0,0 (0 beoordelingen)

De hevige strijd om een podiumplek is losgebarsten. Deze zeventien jonge toptalenten willen maar één ding: een rol. Kijk en luister mee naar hun audities en ontdek hun persoonlijke verhalen. Dansen op topniveau en vele wereldhits in de met prijzen overladen succesmusical A Chorus Line.

Ze willen maar één ding: een rol. Want alleen op het podium en in de spotlights voelen ze zich veilig. A Chorus Line vertelt het verhaal van zeventien jonge toptalenten en hun strijd om een felbegeerde rol. Bij de audities vraagt de regisseur de dansers naar hun levens. Na de eerste schroom te hebben overwonnen, geven ze zich bloot en delen ze hun persoonlijke verhalen over dromen, angsten en passie. Met één gemeenschappelijke drang: op het toneel staan. Om te ontsnappen uit een beladen verleden en de erkenning van het applaus te krijgen. Kijk mee bij hun audities en ervaar de emotionele drijfveren van ambitieuze, jonge dansers.

 

"Seductive, exhilarating and majestic" | ★★★★ Evening Standard

"Sizzling and extraordinary" | ★★★★ Independent

"Showbizz heaven. Outstanding, terrific and brilliant" | ★★★★ Daily Telegraph

"Timeless and thrilling" | ★★★★ Daily mail

"Magnificent" | ★★★★ Sunday Telegraph

 

A Chorus Line is de voorloper van tv-talentenjachten als 'The Voice' en 'So you think you can dance' en brengt de afvalrace met bloed, zweet en tranen dichtbij. Door de briljante mix van zang, dans en meeslepend drama groeide A Chorus Line wereldwijd uit tot een publiekstrekker. Nummers als 'I hope I get it', 'I can do that' , 'What I did for love' en 'One' oogstten internationale roem als musicalklassiekers.

A Chorus Line won een regen aan prestigieuze prijzen, zoals negen Tony Awards, waaronder die voor Beste Musical. Nu komt deze successhow eindelijk terug in de theaters, in een nieuwe Nederlandse versie.

 

website: bekijk de website

waar: Theater De Spiegel, Zwolle Hele programma voor Theater De Spiegel.

datum: 14 jan 2017

aanvang: 20:00 uur

prijs: € 29,00 (3e rang - Normaal)

extra prijsinformatie: 1e rang - Normaal: 48,00 1e rang - CJP: 41,00 2e rang - Normaal: 41,00 3e rang - Normaal: 29,00

type: Musical / Show

telefoon: 0900-14350900-1435

bekijk ook: zwolsetheaters.nl/


reserveer