(advertentie)
<a href=''><div class='nivo-caption-price'>&nbsp;</div><div class='nivo-caption-inner'>Cultuurprijs Overijssel</div><div class='description'></div></a>

Genomineerden 2018

Wie van deze talenten wint donderdag 4 oktober de Talentprijs 2018?


Roza Herwig 
Roza Herwig is een Zwolse zangeres, sopraan en violiste. Roza studeerde viool aan 
het Conservatorium van Utrecht en volgt nu een studie klassieke zang aan het Conservatorium van Amsterdam. Sinds haar negende speelt ze in jeugdorkesten en ze is nu drie jaar concertmeester van het Britten Jeugd Strijkorkest.

Maak kennis met Roza

 

Tiemen Stemerding 
Tiemen Stemerding is geboren in Enschede en heeft na zijn vooropleiding 
Theaterdans aan het Kottenpark College in Enschede een vakopleiding gevolgd aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam. Tijdens zijn stage bij Skånes Dansteater in Malmö maakte hij deel uit van het ensemble van Ben Wright. In 2017 werkte hij bij Habemus Corpus Dance Company onder leiding van Miquel G. Font in Barcelona en als danser bij Stadstheater Bielefeld.
Maak kennis met Tiemen 

 

Willemijn Calis 
Willemijn Calis is een beeldend kunstenaar, geboren en getogen in Enschede. In 2009 
ging zij in Amsterdam studeren, om vervolgens weer terug te keren naar Enschede. Behalve schilderen wisselt zij tussen tekenen, stopmotion animatie, performance en audiowerk. De grote thema’s in ieders leven zetten haar aan tot reflectie en worden omgezet in werk.

Maak kennis met Willemijn