(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/marike-jager/detail.aspx?id=1862716&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, do 17 okt, € 16,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Marike Jager</div><div class='description'>Na vijf jaar afwezigheid is Marike Jager terug als nooit tevoren. Verwacht een totaal nieuw repertoire.</div></a> <a href='/muziek/kenny-b-kenny-b/detail.aspx?id=1864774&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, vr 25 okt, € 21,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Kenny B. - Kenny B</div><div class='description'>Kenny B was met ruim tien nummer 1-hits al een begrip in Suriname. Hij zingt al vanaf zijn achtste, in het Engels, Aucaans, Sranantongo en inmiddels ook in het Nederland </div></a>
ZZuit - Zorita
(advertentie)

ZZuit - Zorita

0,0 (0 beoordelingen)

Op vrijdag 20 september 2019 treedt Zorita live op, Zorita is ‘Musica Vagabunda’: een rijkelijk riekende ratjetoe van Pop, Zuid-Amerikaanse, Mediterrane, en Folk-invloeden. Het resultaat brengt u in een uitbundige feeststemming met een snufje melancholie.

Met hun eigenzinnige derde plaat Aphrodite slaat de achtkoppige band een nieuwe weg in. Op dit nieuwe album wordt de kenmerkende akoestische sound aangevuld met beats, psychedelische synths en strakke riffs. De plaat bevat een eclectische verzameling van nummers. Er zijn onmiskenbare popsongs, met galmende gitaren en donkere refreinen, maar ook broeierige, psychedelische nummers, doordrenkt met voodoo en rum. Ingetogen, dromerige ballads wisselen af met rauwe, swingende tonen en snerpende violen. Dreigend en sinister, zoet en lichtvoetig; Zorita toont zich met Aphrodite in vele gedaantes.

Zorita maakte indruk op jury en publiek tijdens de finale van De Grote Prijs van Nederland (2010) en de Amsterdamse Popprijs (2009). In de Popronde deden ze dit door het gehele land nog eens dunnetjes over. De afgelopen jaren speelden ze op tientallen festivals in Nederland, Engeland en België, waaronder Boomtown Fair, Oerol, Copacobana, Lowlands en Zwarte Cross.

ESPN, de grootste sportzender ter wereld, gebruikte Zorita’s nummer ‘The Clyster of the World’ voor hun promotie van ‘El Classico’: de Champions League confrontatie tussen Real Madrid en Barcelona. Daarnaast trad Zorita op bij Vrije Geluiden, Radio 1, 3FM, RTV Noord-Holland en Radio 2. LiveXS noemt de groep “stuk voor stuk supermuzikanten”. 3FM bestempelt Zorita als “absoluut uniek” en Revolver’s Lust For Live omschrijft hen als “een absolute revelatie op plaat en een sensatie op de bühne”.

Foto: ZZuit

website: bekijk de website

waar: SIO Zwolle, Zwolle Hele programma voor SIO Zwolle.

datum: 20 sep 2019

aanvang: 20:15 uur

prijs: € 15,00 (p.p.)

type: Concerten