(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/kerstkorenfestival-almelo/detail.aspx?id=1772087&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Almelo, za 21 dec</div><div class='nivo-caption-inner'>Kerstkorenfestival Almelo</div><div class='description'>Volop kerstsfeer in de binnenstad met optredens van maar liefst 12 koren uit de regio.</div></a> <a href='/muziek/dis-met-zandloper/detail.aspx?id=1893666&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Almelo, zo 15 dec, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>DIS met 'Zandloper'</div><div class='description'>Een unieke samensmelting in hun programma “Zandloper”, verwijzend naar het onverbiddelijk voorbijgaan van de tijd, waarvan de ogenschijnlijke thema's liefde, verlies en dood slechts de symptomen zijn. </div></a>
Zwei Herzen im Dreivierteltakt
(advertentie)

Zwei Herzen im Dreivierteltakt

0,0 (0 beoordelingen)

Zwei Herzen im Dreivierteltakt
Vrolijk operetteconcert door Muz’ en Scène uit Hengelo
Locatie Remonstrantse Kerk, Woltersweg 11, 7552DA Hengelo
Aanvang 15:00 uur. Toegang € 10,-
info@muzenscene.nl / Facebook / 0742916893

Muz’ en Scène gaat de komst van de zomer vieren met een vrolijk operette- en musicalconcert. Acterend en zingend spelen de zangers scenes uit operettes en musicals, zoals Eine Nacht in Venedig, Der Zigeunerbaron, Kiss Me Kate en Anatevka.

Zwei Herzen im Dreivierteltakt brengt voor een breed publiek, jong en oud, een heerlijk middagje uit. Het concert wordt afgesloten met een gezellige nazit, met hapje en drankje.

Ook mensen die minder mobiel zijn welkom: de kerk is goed toegankelijk met rolstoelen.

Door een subsidie van de Gemeente Hengelo is de toegangsprijs laag, en kunnen begeleiders gratis mee.

website: bekijk de website

waar: Remonstrantse kerk, Hengelo Hele programma voor Remonstrantse kerk.

datum: 30 jun 2019

aanvang: 15:00 uur

prijs: € 10,00

extra prijsinformatie: Begeleiders zijn gratis

type: Concerten