(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/grolsch-summer-sounds-rico-latino-xl/detail.aspx?id=1724510&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, do 25 jul, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Salsa-avond bij Grolsch Summer Sounds</div><div class='description'>Heerlijk salsadansen op zwoele klanken, dat kan op de Oude Markt in Enschede met Rico Latino.</div></a> <a href='/muziek/zonnestraal-festival/detail.aspx?id=1481510&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Haaksbergen, zo 28 jul, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Zonnestraal Festival</div><div class='description'>Zin in een dansfeestje? Kom dan naar het Zonnestraal Festival in Haaksbergen.</div></a>
Zwei Herzen im Dreivierteltakt
(advertentie)

Zwei Herzen im Dreivierteltakt

0,0 (0 beoordelingen)

Zwei Herzen im Dreivierteltakt
Vrolijk operetteconcert door Muz’ en Scène uit Hengelo
Locatie Remonstrantse Kerk, Woltersweg 11, 7552DA Hengelo
Aanvang 15:00 uur. Toegang € 10,-
info@muzenscene.nl / Facebook / 0742916893

Muz’ en Scène gaat de komst van de zomer vieren met een vrolijk operette- en musicalconcert. Acterend en zingend spelen de zangers scenes uit operettes en musicals, zoals Eine Nacht in Venedig, Der Zigeunerbaron, Kiss Me Kate en Anatevka.

Zwei Herzen im Dreivierteltakt brengt voor een breed publiek, jong en oud, een heerlijk middagje uit. Het concert wordt afgesloten met een gezellige nazit, met hapje en drankje.

Ook mensen die minder mobiel zijn welkom: de kerk is goed toegankelijk met rolstoelen.

Door een subsidie van de Gemeente Hengelo is de toegangsprijs laag, en kunnen begeleiders gratis mee.

website: bekijk de website

waar: Remonstrantse kerk, Hengelo Hele programma voor Remonstrantse kerk.

datum: 30 jun 2019

aanvang: 15:00 uur

prijs: € 10,00

extra prijsinformatie: Begeleiders zijn gratis

type: Concerten