(advertentie)
<a href='/muziek/overuit-verder-in-overijssel/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/overuit-verder-in-overijssel/detail.aspx?id=1581300&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/strohm-polynation/detail.aspx?id=1653358&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, do 25 jan, € 7,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Strohm: Polynation</div><div class='description'>Kom op 25 januari naar de live electronica avond met Strohm in poppodium Hedon, te Zwolle.</div></a> <a href='/muziek/new-cool-collective/detail.aspx?id=1635077&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Deventer, vr 26 jan, € 17,50</div><div class='nivo-caption-inner'>New Cool Collective</div><div class='description'>Kom op 26 januari naar de tour van de band New Cool Collective. Tijdens deze tour zullen ze hun nieuwe album presenteren.</div></a>
Zaterdagmiddagconcert met Gijs van Schoonhoven
(advertentie)

Zaterdagmiddagconcert met Gijs van Schoonhoven

0,0 (0 beoordelingen)

Tijdens dit Zaterdagmiddagconcert op 20 januari 2018 speelt Gijs van Schoonhoven op het orgel in de Broederenkerk in Deventer.

Hoewel het orgel in de Broederenkerk in Deventer een echt romantisch orgel is met dreunende donkere bassen en een orkestraal tutti, klinkt het in de kleinere stemmen en fluiten verrassend galant, bijna 18de-eeuws van klank. Dat maakt dat ook de muziek van bijvoorbeeld Carl Phillip Emmanuel Bach er uitstekend klinkt.
Op het programma van het concert van 20 januari 2018 in de Broederkerk in Deventer, verzorgd door Gijs van Schoonhoven, stadsorganist van Enschede, werk van deze Bach en zijn vader Johann Sebastian. Ook kun je genieten van werken van Guilmant, Matter, Heiller en Andriessen. Van Schoonhoven besluit het programma met een improvisatie. Het concert in de serie Zaterdagmiddagconcerten begint om 15.00 en de toegang is gratis.

Kijk voor meer informatie over het programma op: www.zaterdagmiddagconcertendeventer.nl

 

waar: Broederenkerk, Deventer Hele programma voor Broederenkerk.

datum: 20 jan 2018

aanvang: 15:00 uur

prijs: Gratis

type: Concerten


speeldata