(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/shakatak/detail.aspx?id=1843966&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Hengelo, vr 20 sep, € 25,75</div><div class='nivo-caption-inner'>Shakatak</div><div class='description'>Shakatak is een band die al jarenlang meedraait en geliefd is bij een groot aantal liefhebbers van een typisch jazz/funk geluid.</div></a> <a href='/muziek/benefietconcert-als/detail.aspx?id=1868657&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Borne, zo 22 sep, € 10,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Benefietconcert: ALS</div><div class='description'>benefietconcert bij Gezondheidscentrum De Poort van Borne, door koor MIX. Met gastoptredens van Koor Inpajoko & Borns Ensemble
</div></a>
Whisky & Music 2019
(advertentie)

Whisky & Music 2019

0,0 (0 beoordelingen)

Vrijdag 13 september 2019 is alweer de vierde editie van Whisky & Music. Zien we jou daar?

Whiskey
Daar kunnen we kort over zijn: daar is keuze genoeg in deze avond. Van de grote merken tot de kleinste distilleerderijen, de standhouders van vandaag hebben het in het assortiment en jij kan er van proeven en de heren en dames die je proefglas volschenken kunnen er ook nog in geuren en kleuren over vertellen. En wil je je kennis over je favoriete drank nog verder bijspijkeren? Dan neem je deel aan één van beide Masterclasses van 40 minuten, die we ook dit jaar voor een kleine meerprijs aanbieden (Masterclass tickets worden als upsell mogelijkheid aangeboden, zodra je een reguliere ticket hebt geselecteerd). De masterclasses worden dit jaar wederom verzorgd door Henri Goossen - the whisky teacher.

Veel whisky’s die je kunt proeven zijn inbegrepen in de entreeprijs. Voor een aantal exclusieve whisky’s betaal je een schappelijke bijdrage. Dat geldt ook voor de overige drankjes die je tijdens de concerten of gedurende de afterparty in het Muziekcafé aan de bar bestelt.

Music
Scrum
Geen Whisky & Music zonder Scrum. Deze band lijkt haast onlosmakelijk verbonden aan dit festijn voor de zintuigen en mag ook dit jaar niet ontbreken. De enige band in Nederland die Single Malt Folk speelt: fluweel voor de oren maar met hier en daar een stevige afdronk. Van een nare bijsmaak is echter nooit sprake als je een optreden van deze band bijwoont, die de beste elementen van ouderwetse folk blend met de lekkerste moderne vertolkers van het genre. The Dubliners meets Mumford & Sons maar dan met een stevige dosis Pogues en Dropkick Murphys door het groepsgeluid heen. Je nipt hoe dan ook met een grote glimlach aan je proefglas als je het optreden van Scrum meepakt vanavond!

Jick Munro & The Amazing Laserbeams
Jick Munro and the Amazing Laserbeams is een zevenkoppige band uit het zuiden van Nederland met een unieke cross-overstijl die elementen van bluegrass, country, folk, blues en Americana bevat. De mannen staan bekend om hun vocale harmonieën en amusement. Met instrumenten als banjo, mandoline, accordeon en kazoo weten deze heren een feest te bouwen met hun “Handclappin’, feetstompin’, houserockin’ and bootyshakin’ ” liedjes. In de laatste jaren heeft Jick Munro onder andere gestaan op Pinkpop, Paradiso Amsterdam, verschillende “Bevrijdingsfestivals”, Zwarte Cross, Noorderslag, en de TT in Assen. Aan dat indrukwekkende rijtje voegen ze nu Whisky & Music toe en daar zijn wij in elk geval heel blij mee!

Beggars Clan
Soms eeuwenoude traditionals over drank, vrouwen, noeste arbeid, woelige baren, helden en anti-helden: the Beggars Clan speelt ze vol overgave en met een twist!

Last but certainly not least: Ook DJ Minx weer van de partij is met koffers vol vinyl! Sinds de eerste editie draait dit stijlicoon de beste platen en singles die uitstekend samengaan bij een goed glas. Van soul tot pop en van chanson tot blues, Dj Minx heeft het en draait het!

BBQ ticket
Een hapje eten kan vanaf 17:00u op ons terras en in ons Muziekcafé, waar Ray's Cooking de BBQ aansteekt. Hiervoor kun je een ticket inclusief BBQ aanschaffen (uitsluitend in de voorverkoop, zolang de voorraad strekt!).

foto: Metropool

 

website: bekijk de website

waar: Metropool, Hengelo Hele programma voor Metropool.

datum: 13 sep 2019

aanvang: 19:30 uur

prijs: € 30,00 (vvk)

extra prijsinformatie: Avondkassa €32,50

type: Poppodia

telefoon: 074-2438000074-2438000