(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/kenny-b-kenny-b/detail.aspx?id=1864774&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, vr 25 okt, € 21,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Kenny B. - Kenny B</div><div class='description'>Kenny B was met ruim tien nummer 1-hits al een begrip in Suriname. Hij zingt al vanaf zijn achtste, in het Engels, Aucaans, Sranantongo en inmiddels ook in het Nederland </div></a> <a href='/muziek/indian-askin/detail.aspx?id=1864801&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, za 26 okt, € 16,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Indian Askin</div><div class='description'>Debuut ‘Sea of Ethanol’ leverde de Indian Askin veel op. Heel erg veel. De gewonnen Edison Award is omgesmolten en blinkt tegenwoordig om de ringvingers van de vier rockers.</div></a>
West King String Band
(advertentie)

West King String Band

0,0 (0 beoordelingen)

Donderdag 19 september treedt De West King String Band op in Burgerweeshuis.

Geïnspireerd door een breed scala aan muzikale genres, variërend van rock ‘n’ roll, funk en old country tot traditionele en moderne bluegrass, verwerken ze hun invloeden tot een origineel, uniek en divers geluid.

De West King String Band heeft de laatste jaren meer dan 200 shows per jaar gespeeld.
Tussen de release van hun debuutalbum “Achin’” (zelf opgenomen in hun huiskamer) en hun nieuwste release “Staring at the Sun” (opgenomen in Nashville, TN) hebben ze een indrukwekkende groei laten zien. Met de laatste toevoeging van Spooky Fiddler aan de band, is hun energieke live-optreden iets wat je zeker niet wilt missen.

Zaal open: 20:00u.

Foto:Pixabay.com/dmaland0 

website: bekijk de website

waar: Burgerweeshuis, Deventer Hele programma voor Burgerweeshuis.

datum: 19 sep 2019

aanvang: 21:00 uur

prijs: Gratis

type: Poppodia