(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/grolsch-summer-sounds-rico-latino-xl/detail.aspx?id=1724510&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, do 25 jul, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Salsa-avond bij Grolsch Summer Sounds</div><div class='description'>Heerlijk salsadansen op zwoele klanken, dat kan op de Oude Markt in Enschede met Rico Latino.</div></a> <a href='/muziek/zonnestraal-festival/detail.aspx?id=1481510&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Haaksbergen, zo 28 jul, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Zonnestraal Festival</div><div class='description'>Zin in een dansfeestje? Kom dan naar het Zonnestraal Festival in Haaksbergen.</div></a>
Wantigga + Snareskin
(advertentie)

Wantigga + Snareskin

0,0 (0 beoordelingen)

Electrosoul?
Als we dan toch stempeltjes gaan drukken dan maar dit stempeltje? En van dat geluid van drukken van een stempeltje maakt Wantigga misschien wel een sampletje om te gebruiken in één van zijn producties. Hij is namelijk erg creatief in het gebruik van geluid. Alledaagse dingen neemt hij mee in zijn songs. Zet hem een dag op een treinstation en hij heeft voldoende munitie voor een vette maar vooral dansbare track. Want dansen kan heel goed op de muziek van deze Nederlandse producer die inmiddels speelt van Amsterdam tot Tokyo.Wat doe ik vanavond?
Dansen. Wat dat doet iedereen die een optreden van dit enorme talent bezoekt. Op Pukkelpop en Lowlands trilden de tentstokken de grond uit op zijn mix van electronica en soul. De verwarming kan in elk geval sowieso uit als Wantigga langs komt want een broeierige avond is gegarandeerd.


 

Snareskin
Jan-Merijn Versteeg is Snareskin. Een 21-jarige dj en producer die houdt van uiteenlopende stijlen waaronder jazz, future bass en ambient. Dat hoor je dan ook terug in zijn liveset waarin dynamiek en contrast de toverwoorden zijn. Er valt daarnaast ook nog eens veel te zien. Een audiovisuele ervaring waarbij ook veel live toetsen en drums voorbij komen.


Aanvang: 21:30 uur Zaal open: 21:00 uur

waar: Metropool, Hengelo Hele programma voor Metropool.

datum: 12 jan 2019

aanvang: 22:30 uur

prijs: € 11,50 (normaal)

extra prijsinformatie: normaal: 11.50

type: Poppodia

telefoon: 074-2438000074-2438000