(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/kenny-b-kenny-b/detail.aspx?id=1864774&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, vr 25 okt, € 21,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Kenny B. - Kenny B</div><div class='description'>Kenny B was met ruim tien nummer 1-hits al een begrip in Suriname. Hij zingt al vanaf zijn achtste, in het Engels, Aucaans, Sranantongo en inmiddels ook in het Nederland </div></a> <a href='/muziek/indian-askin/detail.aspx?id=1864801&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, za 26 okt, € 16,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Indian Askin</div><div class='description'>Debuut ‘Sea of Ethanol’ leverde de Indian Askin veel op. Heel erg veel. De gewonnen Edison Award is omgesmolten en blinkt tegenwoordig om de ringvingers van de vier rockers.</div></a>
Vunzige deuntjes
(advertentie)

Vunzige deuntjes

0,0 (0 beoordelingen)

Lekkere deuntjes kun je overal wel horen, maar vunzige deuntjes hoor je alleen bij Vunzige Deuntjes op vrijdag 11 oktober 2019 in Metropool!

Deze populaire clubnight uit Amsterdam heeft de oversteek naar Hengelo gemaakt en neemt alleen maar smerige beats mee.

Verwacht een eclectische mix van de beste dancehall, (future) hiphop en urban tunes van toen en nu. Dus of je nu van Drake, Sean Paul of Beyoncé houdt: het is tijd om te schudden, te schuren, te dampen en te zweten!

Minimumleeftijd: 18+

foto: Hyperleap

Hyperleap

website: bekijk de website

waar: Metropool - Jupiler Stage, Hengelo Hele programma voor Metropool - Jupiler Stage.

datum: 11 okt 2019

aanvang: 23:00 uur

prijs: € 15,00 (p.p.)

extra prijsinformatie: €14,- (vvk)

type: Discotheken


speeldata

reserveer