(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/shakatak/detail.aspx?id=1843966&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Hengelo, vr 20 sep, € 25,75</div><div class='nivo-caption-inner'>Shakatak</div><div class='description'>Shakatak is een band die al jarenlang meedraait en geliefd is bij een groot aantal liefhebbers van een typisch jazz/funk geluid.</div></a> <a href='/muziek/benefietconcert-als/detail.aspx?id=1868657&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Borne, zo 22 sep, € 10,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Benefietconcert: ALS</div><div class='description'>benefietconcert bij Gezondheidscentrum De Poort van Borne, door koor MIX. Met gastoptredens van Koor Inpajoko & Borns Ensemble
</div></a>
Vrienden op het Sterplein
(advertentie)

Vrienden op het Sterplein

0,0 (0 beoordelingen)

Na het enorme succes van vorig jaar presenteert cafe de Ster op zaterdag 14 september 2019 de tweede editie van "Vrienden op het Sterplein". Het muzikale evenement in hartje Goor kent dit jaar een verrassend en afwisselend programma.

Skandal
Allereerst staat de naam van de band "Skandal" op de poster. Skandal, met o.a. Erik Dollekamp, Hans Welbergen en Tonnie Elferink, werd in 2012 opgericht in Diepenheim en maakt rock van huiskamer tot stadion. De rock wordt afgewisseld met ballads. Op het repertoire van de band staan onder meer nummers zoals When a man loves a woman, Heartache tonight, Bad case of loving you en Wheelchair groupie.

Jazzalike
Als tweede komen we de naam "Jazzalike" tegen. Jazzalike is ooit samengesteld op de toenmalige Muziekschool Hengelo. Inmiddels studeren de acht bandleden op verschillende plekken in het land, maar elke dinsdagavond keren ze terug naar Hengelo om te repeteren. De band speelt een mix van brassbandmuziek, pop, funk en fusion. Jazzalike speelde eerder dit jaar ook al bij de Ster tijdens het Bigband festival. Dat optreden was zo enorm succesvol dat ze meteen uitgenodigd zijn om te komen spelen tijdens Vrienden op het Sterplein.

Killer and the Cool Cats
Als derde band komen "Killer and the Cool Cats" naar Goor. Het Twentse kwartet, met in hun midden de Goorse gitarist/zanger Martin van Noort speelt onvervalste rock 'n roll in de stijl van Jerry Lee Lewis. En dat betekent ruige, stevige, stampende rock 'n roll, waarbij de piano met handen en voeten wordt bespeeld. De band speelt klassiekers zoals Johnny B. Goode, Jailhouse rock en Great balls of fire.

Praktische informatie
De optredens worden afgewisseld met muziek van Dj Robert van de Reest. Naast de muziek is er vanzelfsprekend ook aan de inwendige mens gedacht. Vrienden op het Sterplein vindt plaats op zaterdag 14 September en begint om 19.00 uur. De entree is gratis.

Foto:Cafe de Ster/ Mail

 

website: bekijk de website

waar: Café De Ster, Goor Hele programma voor Café De Ster.

datum: 14 sep 2019

aanvang: 19:00 uur

prijs: Gratis

type: Café's

telefoon: 0547-2732310547-273231