(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/pod-alien-ant-farm/detail.aspx?id=1873029&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, za 23 nov, € 29,50</div><div class='nivo-caption-inner'>P.O.D. - Alien Ant Farm</div><div class='description'>P.O.D. Payable On Death, oftewel P.O.D. De Amerikaanse nu-metalband die in de vroege 00's met het album Satellite ontplofte tot een band van wereldformaat. </div></a> <a href='/muziek/incognito/detail.aspx?id=1873051&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Hengelo, zo 24 nov, € 37,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Incognito</div><div class='description'>Incognito is al een jaar of 40 een household name in de wereld van jazz, fusion, funk en soul en scoort met de single Always There begin jaren 90 hun grootste hit. </div></a>
Voor eigen parochie
(advertentie)

Voor eigen parochie

0,0 (0 beoordelingen)

Zondag 13 oktober 2019 hebben we een nieuwe editie van "Voor eigen Parochie". Een heerlijke middag uit met muziek van Kamper bodem.

Linda Westera: Liedjes met en zonder poespas
Linda Westera schreef voor de Soul-en Jazzbands waarin ze zong ook altijd eigen nummers, en dat doet ze nog steeds. Daarnaast heeft zij repertoire van Tom Waits hertaald en uitgevoerd. Tijdens ‘Voor Eigen Parochie’ kiest ze uit al dit werk de mooiste liedjes. Zij brengt de nummers vanavond in ieder geval als duo, maar mogelijk wordt er nog een percussionist toegevoegd.

Henk Jans Enzovoorts: Kleinkunstigheden met enig scheurwerk
Een trio van door de wol geverfde muzikanten. De Nederlandstalige, kleinkunstige teksten zijn vaak verhalend en kunnen ontroeren, maar worden vaak ook luchtig met een milde ironie gebracht, waarbij de luisteraar een (glim)lach niet zal kunnen onderdrukken. Als het scheurpedaal er aan te pas komt, wil het wel stevig rocken! Het geluid van Henk Jans Enzovoorts is moeilijk in een hokje te plaatsen. Inspiratie komt voornamelijk uit de blues/folk/rock van de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw.

Suzie Left: Muzikaal polderen
Suzie Left is een democratische, vijfkoppige band. Ze houden allemaal van blues and jazz en maken met plezier uitstapjes naar rock en pop.

Van Japanse avant pop via Atlanta Blues en Engelse Rock met enthousiasme door de, bij voorkeur onontdekte hoeken, van de muzikale wereld.

Aanvang: 15:00 uur
Kosten vvk: €7,50
Aan de deur: €10,-

foto: Pixabay.com / Jo Stolp

website: bekijk de website

waar: Cultureel Podium 't Ukien, Kampen Hele programma voor Cultureel Podium 't Ukien.

datum: 13 okt 2019

aanvang: 15:00 uur

prijs: € 10,00 (aan de deur)

extra prijsinformatie: Vvk: €7,50

type: Poppodia

telefoon: 038-3317232038-3317232


reserveer