(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/pod-alien-ant-farm/detail.aspx?id=1873029&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, za 23 nov, € 29,50</div><div class='nivo-caption-inner'>P.O.D. - Alien Ant Farm</div><div class='description'>P.O.D. Payable On Death, oftewel P.O.D. De Amerikaanse nu-metalband die in de vroege 00's met het album Satellite ontplofte tot een band van wereldformaat. </div></a> <a href='/muziek/incognito/detail.aspx?id=1873051&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Hengelo, zo 24 nov, € 37,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Incognito</div><div class='description'>Incognito is al een jaar of 40 een household name in de wereld van jazz, fusion, funk en soul en scoort met de single Always There begin jaren 90 hun grootste hit. </div></a>
Virtuoze Zomer
(advertentie)

Virtuoze Zomer

0,0 (0 beoordelingen)

Op zaterdag 13 juli 2019 om 20.00 uur geeft de talentvolle organist Gert van Hoef een concert in de Willem Hendrik Zwart Hal.

Reeds op 14-jarige leeftijd behaalde hij de 1e prijs in zijn leeftijds- en muziekcategorie op het Interclassicmusic Orgelconcours bij Johannus Orgelbouw in Ede. Gert van Hoef is pas 24 jaar, maar heeft ondertussen al vele concerten gegeven in binnen- en buitenland. Dit zal mede zijn bereikt door de vele video's die Gert op YouTube plaatste, vanaf het prille begin van zijn muzikale carrière. Op zijn eigen YouTube kanaal heeft hij meer dan 53.000 abonnees.

Gert van Hoef rondde zijn conservatoriumstudie in 2018 af. Hij studeerde vanaf september 2013 bij Jos van der Kooij aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Gert is de vaste organist van de Emined orgeltoonzaal in De Punt in Voorthuizen en van de kerk van de Hervormde gemeente te Voorthuizen. Van zijn hand zijn enkele cd's en DVD's verschenen.

Het aantal bezoekers dat speciaal voor Gert van Hoef komt neemt elk jaar toe. Ze komen uit heel Nederland en zelfs uit Duitsland om van zijn orgelspel te genieten.

Op het programma staat o.a.s Passacaglia en Fuga in c moll (J.S. Bach), Allegro molto uit Symfonie 2 (W.A. Mozart), Psalm 105: 3 en 5 (K.J. Mulder) en La Bacchnale (C. Saint- Saëns).

Reserveren kan heel eenvoudig: tel.nr. 0572-371838 (Huetink) of per email: adhuetink@gmail.com

De entreeprijs is €13,- incl. koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen t/m 12 jr. gratis toegang. Het volledige programma vind je op onze site: www.huetink-royalmusic.nl

foto: mail organisatie

website: bekijk de website

waar: Willem Hendrik Zwart Hal, Lemelerveld Hele programma voor Willem Hendrik Zwart Hal.

datum: 13 jul 2019

aanvang: 20:00 uur

prijs: € 13,00 (p.p.)

type: Concerten