(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/pod-alien-ant-farm/detail.aspx?id=1873029&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, za 23 nov, € 29,50</div><div class='nivo-caption-inner'>P.O.D. - Alien Ant Farm</div><div class='description'>P.O.D. Payable On Death, oftewel P.O.D. De Amerikaanse nu-metalband die in de vroege 00's met het album Satellite ontplofte tot een band van wereldformaat. </div></a> <a href='/muziek/incognito/detail.aspx?id=1873051&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Hengelo, zo 24 nov, € 37,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Incognito</div><div class='description'>Incognito is al een jaar of 40 een household name in de wereld van jazz, fusion, funk en soul en scoort met de single Always There begin jaren 90 hun grootste hit. </div></a>
Uurtje Klassiek
(advertentie)

Uurtje Klassiek

0,0 (0 beoordelingen)

Het Uurtje Cultuurtje op zondag 10 november 2019 met Esther Van Hees, Jeroen van Vliet en Miguel Boelens begint om 12 uur en nog eens om 15 uur. Inloop een half uur voor aanvang. Entree is € 12,50 Kaarten via de website www.cultuurschipthor.nl.  

In de Cultuurschip Thor concertserie ‘Uurtje Cultuurtje’ vinden er op zondag 10 november twee concerten plaats. Nederlandstalige kleinkunstklassiekers in een jazzy benadering met een zachte G. Een nieuw project van de Vlaamse zangeres Esther van Hees, de lyrische jazzpianist Jeroen van Vliet (winnaar Buma Boy Edgarprijs 2014) en de sublieme saxofonist Miguel Boelens. 

Voor de Vlaamse zangeres Esther Van Hees staat de emotie en het overbrengen hiervan centraal. Haar master jazz zang behaalde ze in Amsterdam, ze is een persoonlijkheid met een betoverende stem, een eigen originele stijl en niet zomaar in een hokje te vangen. Met haar nieuwste project kiest ze voor repertoire wat haar na aan het hart ligt: Nederlandstalige klassiekers, meestal van voor haar tijd, maar in haar geheugen gegrift omdat ze thuis grijs werden gedraaid. Nummers zoals ‘Rozane’ van Wim de Craene, ‘Laat me’ van Ramses Shaffy, ‘Gelukkig zijn’ van Raymond van het Groenewoud… en nog veel meer van deze pareltjes uit haar vaders platencollectie komen aan bod. De drie muzikanten zoeken samen de vrijheid van de jazz op in deze songs, met nieuwe arrangementen zonder de essentie van het origineel te verliezen.

Cultuurschip Thor ligt in de Thorbeckegracht. Adres: Pletterstraat 24, 8011 VG Zwolle.

foto: Pixabay.com

website: bekijk de website

waar: Cultuurschip Thor, Zwolle Hele programma voor Cultuurschip Thor.

datum: 10 nov 2019

aanvang: 12:00 uur

prijs: € 12,50 (p.p.)

type: Concerten

telefoon: 038-4604168038-4604168