(advertentie)
<a href='/muziek/overuit-verder-in-overijssel/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/overuit-verder-in-overijssel/detail.aspx?id=1581300&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/grolsch-summer-sounds-rico-latino-salsa-night/detail.aspx?id=1384637&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, do 26 jul, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Rico Latino bij Grolsch Summer Sounds</div><div class='description'>Kom naar de Rico Latino Salsa Night en laat je meenemen in Caraïbische sferen.</div></a> <a href='/muziek/bruins-dak-dr-af-festival/detail.aspx?id=1585499&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Saasveld, za 28 jul, € 17,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Bruins Dak d'r Af!</div><div class='description'>De perfecte zomeravond met al je vrienden, de vetste muziek en veel lekkere drankjes. Dat mag je niet missen!

</div></a>
Tyler Bryant & the Shakedown
(advertentie)

Tyler Bryant & the Shakedown

0,0 (0 beoordelingen)

supportacts(s): RUV

Wat hebben AC/DC, Guns N' Roses en Blackberry Smoke gemeen?
Ze zijn allemaal fan van Tyler Bryant and the Shakedown. Zozeer zelfs dat ze deze heren meenamen om voor ze te openen. En dat deden ook ZZ Top, Jeff Beck en Aerosmith. dat klinkt voor menigeen als een droom en voor Tyler en zijn band kwam die droom dus uit. Voorprogramma's en wereldtournees met de groten der aarde dus, en voor sommigen is het hoogste dan wel bereikt. Maar de ambitie van deze all american rockers reikt verder. Er wordt dus keihard gewerkt aan albums en er wordt nog meer getourd en gespeeld. Hun onvermoeibaarheid en tomeloze ambitie brengt ze vanavond naar Hengelo!Support: RUV
De band die net zo hard als de band die vanavond de avond afsluit, maar die een stuk minder ver hoeft te reizen om je blij te maken met een pot onversneden bluesrock. RUV komt zelfs gewoon uit de buurt maar stroomt net als Tyler Bryant and the Shakedown over van ambitie. Onlangs nog presenteerden ze in een bomvol en bloedheet Metropool hun debuut en vanavond laten ze je horen dat kwaliteit niet per se van ver hoeft te komen. Te gekke avond voor iedereen die houdt van een pot oerdegelijke rock dus!


 


Aanvang: 20:30 uur Zaal open: 19:30 uur

waar: Metropool, Hengelo Hele programma voor Metropool.

datum: 13 jul 2018

aanvang: 22:30 uur

prijs: € 12,00 (normaal)

extra prijsinformatie: normaal: 12.00

type: Poppodia

telefoon: 074-2438000074-2438000