(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/shakatak/detail.aspx?id=1843966&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Hengelo, vr 20 sep, € 25,75</div><div class='nivo-caption-inner'>Shakatak</div><div class='description'>Shakatak is een band die al jarenlang meedraait en geliefd is bij een groot aantal liefhebbers van een typisch jazz/funk geluid.</div></a> <a href='/muziek/benefietconcert-als/detail.aspx?id=1868657&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Borne, zo 22 sep, € 10,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Benefietconcert: ALS</div><div class='description'>benefietconcert bij Gezondheidscentrum De Poort van Borne, door koor MIX. Met gastoptredens van Koor Inpajoko & Borns Ensemble
</div></a>
Twents Jeugd Harmonie Orkest - InsecTJHOtel
(advertentie)

Twents Jeugd Harmonie Orkest - InsecTJHOtel

0,0 (0 beoordelingen)

Op vrijdag 13 september 2019 zie je in Schouwburg Hengelo een muziektheaterproductie uitgevoerd door het Twents Jeugd Harmonie Orkest (TJHO). Het TJHO, met ruim zeventig leden tussen de 14 en 23 jaar, is een jong orkest dat talent, kwaliteit en jeugdig enthousiasme uitstraalt. Tweejaarlijks produceert dit orkest een muziektheaterproductie. 

InsecTJHOtel
De muziektheater productie ‘InsecTJHOtel’ is geïnspireerd op het boek ‘Erik of het klein insectenboek’ van Godfried Bomans. Een verrassend muzikaal verhaal voor publiek in de leeftijd van 8 tot 88 jaar. Het jeugdorkest en een verteller nemen het publiek mee in de wereld van de hoofdpersoon die een schilderij binnenstapt en in een surrealistische wereld verschillende insecten ontmoet.

Anders dan in het oorspronkelijke boek van Bomans is de wereld in het schilderij bij deze productie gebaseerd op uitvindingen van Leonardo Da Vinci en de surrealistische schilderijen van Salvador Dali. De hoofdpersoon ontmoet verschillende insecten en deze komen tot leven in het verhaal. Het publiek zal tijdens de voorstelling steeds verrast worden door de wisselende rol van de orkestleden, van mierenhoop tot …. Laat je verrassen !

Dit concert is te zien op:

Vrijdag 13 september | 20:00
Zaterdag 14 september | 20:00

foto: Armonia/Bjorn Analbers

Hyperleap

website: bekijk de website

waar: Schouwburg Hengelo, Hengelo Hele programma voor Schouwburg Hengelo.

datum: 13 sep 2019

aanvang: 20:00 uur

prijs: € 12,50 (1e rang - normaal)

extra prijsinformatie: 1e rang - CJP / Jeugd: 7,50

type: Overig

telefoon: 074-2556789074-2556789

bekijk ook: www.schouwburghengelo.nl/


speeldata

reserveer