(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/shakatak/detail.aspx?id=1843966&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Hengelo, vr 20 sep, € 25,75</div><div class='nivo-caption-inner'>Shakatak</div><div class='description'>Shakatak is een band die al jarenlang meedraait en geliefd is bij een groot aantal liefhebbers van een typisch jazz/funk geluid.</div></a> <a href='/muziek/benefietconcert-als/detail.aspx?id=1868657&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Borne, zo 22 sep, € 10,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Benefietconcert: ALS</div><div class='description'>benefietconcert bij Gezondheidscentrum De Poort van Borne, door koor MIX. Met gastoptredens van Koor Inpajoko & Borns Ensemble
</div></a>
Trio Peter Beets & Julia Philippens
(advertentie)

Trio Peter Beets & Julia Philippens

0,0 (0 beoordelingen)

Kom vrijdag 13 september 2019 naar Jazzpodium de Thor en geniet van de muziek van Trio Peter Beets & Julia Philippens.

Wat moeten we nog vertellen over pianist Peter Beets? Dat ie al sinds zijn vroege puberteit in De Tor komt en z’n eerste sporen in de jazz in De Tor zette? Dat ‘ie sindsdien op alle grote (en kleine) podia over hele aardbol heeft gestaan? Of dat ‘ie nu een van de meest erkende pianogiganten van onze tijd is? In ieder geval kunnen we wel vertellen dat wij het hartstikke leuk vindewn dat ‘ie vanavond weer terug is in De Tor. Met een heel speciaal programma rondom de muziek van Johann Sebastian Bach.

Violiste Julia Philippens begon op haar vierde jaar met haar eerste vioollessen. Met 11 jaar zat ze in de jongtalenten klas van Coosje Wijzenbeek op het Koninklijk conservatorium. Naast haar passie voor klassieke muziek ontdekte ze op jonge leeftijd ook jazzmuziek. Julia stond op belangrijke jazzpodia met verschillende formaties en maakte muziektheater. In 2010 richtte ze haar eigen orkest Fuse op waarmee ze veel studiowerk doet, artiesten begeleidt en optredens verzorgt, onder meer in de grote zaal van het Concertgebouw en zo’n beetje het ‘huisorkest’ is van het tv-programma “Studio Witteman”.

Tijd: 21.00 - 23.30 uur
Entree: €15,-

foto: Pixabay.com / matreena

website: bekijk de website

waar: Jazzpodium De Tor, Enschede Hele programma voor Jazzpodium De Tor.

datum: 13 sep 2019

aanvang: 21:00 uur

einde: 23:30 uur

prijs: € 15,00 (p.p.)

type: Concerten

telefoon: 053-4318060053-4318060