(advertentie)
<a href='/muziek/overuit-stopt/detail.aspx?id=1891965&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT stopt!</div><div class='description'></div></a>
Trijntje Oosterhuis
(advertentie)

Trijntje Oosterhuis

0,0 (0 beoordelingen)

Op vrijdag 15 november 2019, geeft Trijntje Oosterhuis een concert in Hedon.

De show staat in het teken van een gloednieuw album waarop ze teruggrijpt naar haar muzikale roots. “Ik wil het intiem houden, ik ben dicht bij het publiek, maar het publiek is ook dicht bij mij”. De kaartverkoop is per direct gestart. 

Op Trijntje haar nieuwe album (dat dit voorjaar nog zal verschijnen) schrijft ze onder meer samen met Alain Clark, Diggy Dex, Vieze Fur van de Jeugd van Tegenwoordig, Glen Faria en Linde Schöne. Daarnaast is het album geproduceerd door Jett Rebel. Een combinatie van oude rotten en jong, nieuw talent. Voor Trijntje was het maken van dit album een bijzonder proces. Ze werkte met muzikanten samen die deels uit een andere generatie komen, maar een belangrijk verwantschap delen: dezelfde muzikale roots en een grote passie voor muziek.

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                    : Vrijdag 15 november
Open                          : 19:00 uur     
Aanvang                     : 20:00 uur
Entree                         : €24,00

De kaartverkoop voor dit evenement is gestart. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl  en bij Plato in Zwolle. 

Foto:mail/organisatie

website: bekijk de website

waar: Poppodium Hedon Zwolle, Zwolle Hele programma voor Poppodium Hedon Zwolle.

datum: 15 nov 2019

aanvang: 20:00 uur

prijs: € 24,00 (p.p.)

type: Poppodia

telefoon: 038-4527229038-4527229


reserveer