(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/kenny-b-kenny-b/detail.aspx?id=1864774&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, vr 25 okt, € 21,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Kenny B. - Kenny B</div><div class='description'>Kenny B was met ruim tien nummer 1-hits al een begrip in Suriname. Hij zingt al vanaf zijn achtste, in het Engels, Aucaans, Sranantongo en inmiddels ook in het Nederland </div></a> <a href='/muziek/indian-askin/detail.aspx?id=1864801&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, za 26 okt, € 16,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Indian Askin</div><div class='description'>Debuut ‘Sea of Ethanol’ leverde de Indian Askin veel op. Heel erg veel. De gewonnen Edison Award is omgesmolten en blinkt tegenwoordig om de ringvingers van de vier rockers.</div></a>
Tim Dawn
(advertentie)

Tim Dawn

0,0 (0 beoordelingen)

Op donderdag 10 oktober 2019 komt Tim Dawn naar het Burgerweeshuis.

Tim dawn
Tim Dawn rondde met verschillende prijzen zijn rechtenstudie af en was hard op weg naar een PhD en het grote geld. En toen… viel hij voor de muziek. Reizend door Australië en NieuwZeeland, gewapend met een handvol liedjes en een gitaar, voelde hij zich vrijer dan ooit. Terug in Nederland nam hij ontslag en verhuisde hij naar een kinderboerderij annex oud-Hollands molenerf in hartje Utrecht, waar hij aan zijn muziek werkt en het erf beheert.

Als je goed luistert, hoor je die combinatie terug in zijn ambachtelijke maar moderne indie pop: de rust van het leven tussen de varkens en schapen en de rusteloosheid van de stad. Met zijn oprechte muziek en stemgeluid doet hij denken aan artiesten als James Bay, Hozier en Coldplay.

Doorbraak
Na het verschijnen van debuut-EP “Up”, een succesvolle Popronde en voor- en naprogramma’s van o.a. The Paper Kites en Harry Styles, brak hij eind 2018 door bij het grote publiek met single Walking On A Wire, die NPO Radio 2 TopSong werd, op Hitzone verscheen en al meer dan anderhalf miljoen keer werd beluisterd op Spotify.

Advocaat is hij niet meer geworden. Meester in de muziek daarentegen…

Zaal open: 20:00u.

Foto:Pixabay.com/Vishnu R

website: bekijk de website

waar: Burgerweeshuis, Deventer Hele programma voor Burgerweeshuis.

datum: 10 okt 2019

aanvang: 21:00 uur

prijs: Gratis

type: Poppodia