(advertentie)
<a href='/muziek/overuit-verder-in-overijssel/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/overuit-verder-in-overijssel/detail.aspx?id=1581300&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/awkward-i/detail.aspx?id=1715605&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, do 31 mei, € 11,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Awkward i</div><div class='description'>De van oorsprong Groninger singer-songwriter AWKWARD i komt op donderdag 31 mei voor een optreden in Hedon.</div></a> <a href='/muziek/concert-teun-van-de-steeg/detail.aspx?id=1709460&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Denekamp, zo 3 jun, € 12,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Concert Teun van de Steeg</div><div class='description'>Op zondag 3 juni wordt er een concert gegeven door Teun van de Steeg in Kulturhus Denekamp.</div></a>
The Voice of Buurse
(advertentie)

The Voice of Buurse

0,0 (0 beoordelingen)

Op zaterdag 22 april 2017 vindt weer het grote muziekspektakel plaats in zaal Winkelman.

De voorbereidingen voor het tweede benefietconcert zijn al gestart: de artiesten zijn benaderd en de muziekstukken zijn uitgezocht. De periode van repeteren met het orkest van Crescendo breekt nu aan. De muzikanten en de artiesten hebben er zin in.

Wil je erbij zijn?
Toegangskaarten zijn vanaf 1 februari a.s. verkrijgbaar bij
- Café Winkelman, telefoon 053-5696202
- Dorpswinkel Wildenborg, telefoon 053-5696206
- Henri Scholten telefoon 053-4777316, mobiel 06-29405130 of via email HenriScholten@KPNplanet.nl

Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij, want op=op!

De zitplaatsen zijn bedoeld voor senioren en mensen die slecht ter been zijn. We hopen op ieders begrip hiervoor.

Mocht de belangstelling zodanig groot zijn dan komt er een extra avond op vrijdag 21 april.

The Voice wordt gemaakt door en met Buursenaren of mensen die een binding met Buurse hebben.

De opbrengst van het benefietconcert blijft in Buurse, want het komt ten goede aan gemeenschapshuis De Trefkoel en de voormalig NH-kerk.

Gemeenschapshuis De Trefkoel is gekozen als goed doel, omdat het gebouw een ontmoetingsplek is voor alle Buursenaren. Veel verenigingen en enkele ondernemers huren er hun ruimte. De wens van het bestuur van de Trefkoel is om de energiekosten te verlagen. Door het plaatsen van zonnepanelen op het dak van de Trefkoel kan dit worden gerealiseerd. Het is een kostbare investering, maar de gebruikers van de Trefkoel hebben er baat bij.

De voormalige NH-kerk aan de Alsteedseweg is het andere goede doel. De ‘Stichting tot behoud van het religieus en cultureel kerkelijk erfgoed Buurse’ kan met wat extra geld het achterstallig onderhoud gaan aanpakken. Het gebouw blijft dan behouden voor Buurse.

Deze gemeenschapsdoelen zijn dus uitgekozen omdat ze allebei onze financiële steun goed kunnen gebruiken. 

waar: Eetcafé en Zalencentrum Winkelman, Buurse Hele programma voor Eetcafé en Zalencentrum Winkelman.

datum: 22 apr 2017

aanvang: 20:00 uur

prijs: € 10,00 (p.p.)

extra prijsinformatie: t/m 12 jr. € 5,-

type: Muziekfeesten

telefoon: 053-5692202053-5692202