(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/grolsch-summer-sounds-rico-latino-xl/detail.aspx?id=1724510&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, do 25 jul, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Salsa-avond bij Grolsch Summer Sounds</div><div class='description'>Heerlijk salsadansen op zwoele klanken, dat kan op de Oude Markt in Enschede met Rico Latino.</div></a> <a href='/muziek/zonnestraal-festival/detail.aspx?id=1481510&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Haaksbergen, zo 28 jul, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Zonnestraal Festival</div><div class='description'>Zin in een dansfeestje? Kom dan naar het Zonnestraal Festival in Haaksbergen.</div></a>
The Coffeecats
(advertentie)

The Coffeecats

0,0 (0 beoordelingen)

Op vrijdag 18 januari 2019 treedt de energieke, stralende en enthousiaste band 'The Coffeecats' op bij Muziekcafe De Cactus in Hengelo.

The Coffeecats! Nooit van ze gehoord? Dat zal niet lang meer duren! Nadat The Coffeecats de “Band Contest” wonnen in Dancing Bruins in Saasveld, loopt hun agenda vol met optredens. En dat is niet zo gek. De energie, uitstraling en het enthousiasme van deze coverband is aanstekelijk. De organisatie van de Pinksterfeesten in Beckum omschreef de band als “dé band van de toekomst, een absolute topper”. Met een uitgekiend repertoire, veel enthousiasme en een prima licht- en geluidsbedrijf is het plaatje compleet. The Coffeecats is een zeskoppige, frisse pop/rock coverband uit het Oosten des lands. Doordat het een jonge en frisse band is straalt het enthousiasme er vanaf, en dat is wel zo prettig op een feest(je). Ze gaan er vol gas voor en het doel om het publiek een top-avond te bezorgen wordt dan ook keer op keer bereikt. Vooruitstrevend maar vooral ook veelzijdig en gepassioneerd, dat is waarmee the Coffeecats omschreven kunnen worden. Vanuit het Oosten des lands bestormen deze jonge muzikanten feesten en partijen door het hele land, van bedrijfs- tot studentenfeesten, alles kan. The Coffeecats bestaan uit zanger Ian Nijland, zangeres Larissa Perik, bassist Martin Scholten, drummer Hugo Koetsveld, gitarist Vince Breed en gitarist Boudewijn Boom. Dit blijkt een goede combinatie want de energie spat van het podium terwijl de avond veel te snel voorbij vliegt. De band pakt je in en laat je genieten van ultieme hits, van een lekker potje rocken tot gezellig meezingen met de bekendere nummers, The Coffeecats is van alle markten thuis, en dat alles vol gas! Ieder optreden is alsof het hun laatste is, terwijl ze pas net zijn begonnen! Als dat niet veelbelovend is.

Open: 20.00 uur
Aanvang: 21.30 uur
Entree: gratis

Foto: pixabay.com / free-photos

website: bekijk de website

waar: Muziekcafe De Cactus, Hengelo Hele programma voor Muziekcafe De Cactus.

datum: 18 jan 2019

aanvang: 21:30 uur

prijs: Gratis

type: Café's

telefoon: 074-2426259074-2426259