(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/grolsch-summer-sounds-rico-latino-xl/detail.aspx?id=1724510&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, do 25 jul, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Salsa-avond bij Grolsch Summer Sounds</div><div class='description'>Heerlijk salsadansen op zwoele klanken, dat kan op de Oude Markt in Enschede met Rico Latino.</div></a> <a href='/muziek/zonnestraal-festival/detail.aspx?id=1481510&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Haaksbergen, zo 28 jul, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Zonnestraal Festival</div><div class='description'>Zin in een dansfeestje? Kom dan naar het Zonnestraal Festival in Haaksbergen.</div></a>
The Blue Ramblers Swing Band
(advertentie)

The Blue Ramblers Swing Band

0,0 (0 beoordelingen)

Zondag 13 januari 2019 speelt The Blue Rambles Swing Band in Jazzclub Hardenberg en... er mag gedanst worden.

Aanvang: 15:00 uur
Kosten: €10,-
Let op: Er kan niet gepind worden

Deze small bigband, waarvan de meeste leden uit Drenthe komen, heeft de naam veranderd van ‘Dance’ in ‘Swing’ en dat is niet zonder reden. De Blue Ramblers brengen authentieke, vrolijke, romantische en melancholieke melodieën uit de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw tot leven, geïnspireerd door de ‘echte’ Ramblers van vroeger. Het zijn swingende nummers waarbij je graag een een dansje wilt wagen. Anno 2018 heeft de 'Lindy hop', dé dans bij uitstek op deze muziek, een enorme vlucht genomen en de Blue Ramblers zijn werkelijk ieder weekend op pad om ergens in Nederland of Duitsland swingende dansparty’s op te luisteren. Een echte rage!

Bij Jazzclub Hardenberg mogen de voetjes van de vloer! Op de vloerbedekking in de rode foyer glijdt of step je heerlijk honderd jaar terug.

foto: Jazzclub Hardenberg

website: bekijk de website

waar: Jazzclub Hardenberg, Hardenberg Hele programma voor Jazzclub Hardenberg.

datum: 13 jan 2019

aanvang: 15:00 uur

prijs: € 10,00 (p.p.)

extra prijsinformatie: Er kan niet gepind worden.

type: Overig

telefoon: 0523-2803500523-280350