(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/pod-alien-ant-farm/detail.aspx?id=1873029&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, za 23 nov, € 29,50</div><div class='nivo-caption-inner'>P.O.D. - Alien Ant Farm</div><div class='description'>P.O.D. Payable On Death, oftewel P.O.D. De Amerikaanse nu-metalband die in de vroege 00's met het album Satellite ontplofte tot een band van wereldformaat. </div></a> <a href='/muziek/incognito/detail.aspx?id=1873051&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Hengelo, zo 24 nov, € 37,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Incognito</div><div class='description'>Incognito is al een jaar of 40 een household name in de wereld van jazz, fusion, funk en soul en scoort met de single Always There begin jaren 90 hun grootste hit. </div></a>
Terug naar Toen
(advertentie)

Terug naar Toen

0,0 (0 beoordelingen)

Terug naar Toen komt naar Enschede op zaterdag 2 november 2019! Uiteraard draaien zij al jouw favoriete 90s & 00s knallers.

Voor de mensen die het nog niet weten: heupjes losgooien op Britney Spears, Christina Aguilera en meezingen op Atomic Kitten en de Spice Girls, moonwalken op Michael Jackson en viben op K-Liber. (en ja, natuurlijk vies dansen op Def Rhymz).

Kortom een avond voor iedereen die destijds zijn of haar eerste kus kreeg, die posters van The Backstreet Boys hadden hangen en die mensen die toen voor het eerst op op vakantie gingen zonder ouders. Dat gevoel is Terug Naar Toen!

Foto: Hyperleap

 

Hyperleap

website: bekijk de website

waar: Metropool - Hertog Jan Zaal, Enschede Hele programma voor Metropool - Hertog Jan Zaal.

datum: 02 nov 2019

aanvang: 23:00 uur

prijs: € 16,00 (p.p.)

type: Concerten, Discotheken


speeldata