(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/grolsch-summer-sounds-rico-latino-xl/detail.aspx?id=1724510&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, do 25 jul, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Salsa-avond bij Grolsch Summer Sounds</div><div class='description'>Heerlijk salsadansen op zwoele klanken, dat kan op de Oude Markt in Enschede met Rico Latino.</div></a> <a href='/muziek/zonnestraal-festival/detail.aspx?id=1481510&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Haaksbergen, zo 28 jul, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Zonnestraal Festival</div><div class='description'>Zin in een dansfeestje? Kom dan naar het Zonnestraal Festival in Haaksbergen.</div></a>
Storm & Midnight Motel
(advertentie)

Storm & Midnight Motel

0,0 (0 beoordelingen)

Storm is een vierkoppige hardrock band en treedt vrijdag 12 juli 2019 op bij Café De Stam.

De band stond in de finale van de Grote Prijs van Twente en viel erg in de smaak bij het publiek getuige de publieksprijs die ze wonnen. De zelfgeschreven nummers van de band vallen in het genre classic-rock. De bandleden zijn geïnspireerd door bands als AC/DC & Status Quo.

Midnight Motel staat garant voor een stevige bak vuige gitaarrock. Open houthakkersbloesjes, brutale koppen en rauwe gitaarsolo’s: “Midnight Motel is seks op gitaren”, aldus 3voor12. De band speelt rock zoals het bedoeld is, in-your-face, hard en melodieus. De geroutineerde rockers laten daarbij in zowel binnen- als buitenland het zweet van de muren af druipen met hun energieke en dynamische liveshows.

Aanvang: 21:30 uur
Entree: gratis

foto: mail organisatie

waar: Café De Stam, Almelo Hele programma voor Café De Stam.

datum: 12 jul 2019

aanvang: 21:30 uur

prijs: Gratis

type: Café's

telefoon: 0546-5391120546-539112