(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/pod-alien-ant-farm/detail.aspx?id=1873029&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, za 23 nov, € 29,50</div><div class='nivo-caption-inner'>P.O.D. - Alien Ant Farm</div><div class='description'>P.O.D. Payable On Death, oftewel P.O.D. De Amerikaanse nu-metalband die in de vroege 00's met het album Satellite ontplofte tot een band van wereldformaat. </div></a> <a href='/muziek/incognito/detail.aspx?id=1873051&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Hengelo, zo 24 nov, € 37,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Incognito</div><div class='description'>Incognito is al een jaar of 40 een household name in de wereld van jazz, fusion, funk en soul en scoort met de single Always There begin jaren 90 hun grootste hit. </div></a>
Steeleye Span
(advertentie)

Steeleye Span

0,0 (0 beoordelingen)

Op donderdag 14 november 2019 speelt de band Steeleye Span live bij Hedon in Zwolle

Steeleye Span is een invloedrijke naam in de muziekgeschiedenis. De ‘monumentale’ band legde in 1969 het fundament voor folk rock. De sprankelende mix van folk en rock stoomde Steeleye Span klaar voor groot internationaal succes met grote uitverkochte concerttours en vele verkochte albums. Steeleye Span bracht in de loop der jaren een groot aantal albums uit die als klassiekers gelden, ook hadden ze vele tijdloze hits.

Steeleye Span is nog altijd razend populair vele muziekliefhebbers. Het geheim achter hun schijnbaar eeuwige succes is dat ze voortdurend zoeken naar nieuwe invloeden. Daarmee weten ze in elke generatie nieuwe liefhebbers aan te spreken. Zo werkte de band voor het album ‘Wintersmith’ samen met de Engelse bestsellerauteur Sir Terry Pratchett. Zijn magische fantasieverhalen als inspiratiebron voor prachtige nieuwe songs. De band kreeg onlangs versterking van Jessie May Smart, een jonge zeer getalenteerde violiste, die onder andere meewerkte aan X-factor en optrad met Katie Melua. De regelmatige introductie van nieuwe sterke muzikanten met hun eigen stijl, zorgt ervoor dat de band meer is dan de som der delen.

Foto: Pixabay.com/Pexels

website: bekijk de website

waar: Poppodium Hedon Zwolle, Zwolle Hele programma voor Poppodium Hedon Zwolle.

datum: 14 nov 2019

aanvang: 20:15 uur

prijs: € 27,00 (p.p.)

type: Poppodia

telefoon: 038-4527229038-4527229