(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/kerstkorenfestival-almelo/detail.aspx?id=1772087&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Almelo, za 21 dec</div><div class='nivo-caption-inner'>Kerstkorenfestival Almelo</div><div class='description'>Volop kerstsfeer in de binnenstad met optredens van maar liefst 12 koren uit de regio.</div></a> <a href='/muziek/dis-met-zandloper/detail.aspx?id=1893666&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Almelo, zo 15 dec, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>DIS met 'Zandloper'</div><div class='description'>Een unieke samensmelting in hun programma “Zandloper”, verwijzend naar het onverbiddelijk voorbijgaan van de tijd, waarvan de ogenschijnlijke thema's liefde, verlies en dood slechts de symptomen zijn. </div></a>
StarrJazz met Claudio Jr De Rosa 4et
(advertentie)

StarrJazz met Claudio Jr De Rosa 4et

0,0 (0 beoordelingen)

Op dinsdag 3 december 2019 wordt het op Cultuurschip Thor onstuimig genieten van het bruisende maar ook subtiel spelende Jazzkwartet van saxofonist Claudio Jr De Rosa. Deze uit Napels afkomstige ‘Mainstream-Jazz’ virtuoos wordt op Thor vergezeld door de uitmuntende Spaanse pianist Xavi Torres. Bassist Mauro Cottone en drummer Augustas Baronas uit Litouwen completeren het illustere viertal.

De Rosa speelt in de beste traditie van saxofonisten als Michael Brecker en Joshua Redman. De tenorist heeft een prettig in het gehoor liggende toon die ook in snelle passages niet in kracht afneemt. Als een jonge hond tackelt hij schijnbaar moeiteloos de meest krankzinnige tempi en notenreeksen. Op zijn sopraansaxofoon weet De Rosa uitdrukking te geven aan diepe emoties. Claudio heeft de jazztraditie volledig in zijn binnenzak en zal dat op Cultuurschip Thor laten horen.

Foto: mail organisatie

website: bekijk de website

waar: Cultuurschip Thor , Zwolle Hele programma voor Cultuurschip Thor .

datum: 03 dec 2019

aanvang: 20:30 uur

prijs: € 15,50 (p.p.)

type: Concerten