(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/kenny-b-kenny-b/detail.aspx?id=1864774&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, vr 25 okt, € 21,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Kenny B. - Kenny B</div><div class='description'>Kenny B was met ruim tien nummer 1-hits al een begrip in Suriname. Hij zingt al vanaf zijn achtste, in het Engels, Aucaans, Sranantongo en inmiddels ook in het Nederland </div></a> <a href='/muziek/indian-askin/detail.aspx?id=1864801&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, za 26 okt, € 16,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Indian Askin</div><div class='description'>Debuut ‘Sea of Ethanol’ leverde de Indian Askin veel op. Heel erg veel. De gewonnen Edison Award is omgesmolten en blinkt tegenwoordig om de ringvingers van de vier rockers.</div></a>
StadsCarillon Enschede & Toller Sonntag
(advertentie)

StadsCarillon Enschede & Toller Sonntag

0,0 (0 beoordelingen)

Op zondag 6 oktober 2019 van 13:00 - 14:00u .zweven de volgende Duitse luisterliedjes vanuit de Grote Kerk over de Oude Markt:

* Alle Zeit

* Seiltänzer

* Fetzen

* Nebel

* Für das Leben

* Meine Welt

* Eines Tages Baby

* 99 Luftballons (Nena)

StadsBeiaardier Esther Schopman en singer-songwriter Ronja Maltzahn (masterstudent bij het ArtEZ conservatorium) brengen als afsluiting van de Tolle Woche Duitse luisterliedjes ten gehore. Ze zijn beide live te horen vanuit de toren van de Grote Kerk op de Oude Markt.

Het programma is getiteld “Bitte sei das wunderschöne Durcheinander das du bist”, de Duitse vertaling van de titel van het debuutalbum van Maltzahn: “Please, be the beautiful mess that you are”

Behalve de cover van Nena, zijn ze allemaal geschreven door aanstormend talent Ronja Maltzahn. StadsBeiaardier Esther Schopman zal haar op klokken begeleiden.

Foto: StadsCarillon Enschede 

 

website: bekijk de website

waar: Grote Kerk, Enschede Hele programma voor Grote Kerk.

datum: 06 okt 2019

aanvang: 14:20 uur

type: Concerten

telefoon: 053-4858585053-4858585