(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/kerstkorenfestival-almelo/detail.aspx?id=1772087&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Almelo, za 21 dec</div><div class='nivo-caption-inner'>Kerstkorenfestival Almelo</div><div class='description'>Volop kerstsfeer in de binnenstad met optredens van maar liefst 12 koren uit de regio.</div></a> <a href='/muziek/dis-met-zandloper/detail.aspx?id=1893666&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Almelo, zo 15 dec, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>DIS met 'Zandloper'</div><div class='description'>Een unieke samensmelting in hun programma “Zandloper”, verwijzend naar het onverbiddelijk voorbijgaan van de tijd, waarvan de ogenschijnlijke thema's liefde, verlies en dood slechts de symptomen zijn. </div></a>
Sponsorconcert (the making of) Klassieke Muziekpaniek
(advertentie)

Sponsorconcert (the making of) Klassieke Muziekpaniek

0,0 (0 beoordelingen)

Op zaterdag 23 november 2019 geeft Rik Elings een bijzonder ‘making of’ concert op Cultuurschip Thor. Tijdens dit informele sponsorconcert geeft de Zwolse componist een inkijkje in de totstandkoming van zijn muziektheatervoorstelling Klassieke Muziekpaniek!.  Deze zeer goed ontvangen familievoorstelling over de avonturen van het wonderkind Maximiliaan wordt van 2 t/m 5 januari 2020 opnieuw acht keer uitgevoerd op Cultuurschip Thor.

Het wordt een informeel ‘crowdfundings’ concert, waarin Elings vertelt, speelt en vragen beantwoordt. Hoe komen verhaal, arrangementen en liedteksten tot stand? Hoe werkt de geest van een neurotisch creatief hink-stap-sprong brein? Deze avond is een interessante en vrolijke opwarmer voor de komende voorstellingen van Klassieke Muziekpaniek!, direct  in het  nieuwe decennium! Zie voor de sponsoropties de website www.cultuurschip Thor.nl.

Het  Sponsorconcert (the making of…) Klassieke Muziekpaniek! vindt plaats op om 20.30 uur, inloop een half uur voor aanvang. Entreeprijs  is afhankelijk van de gekozen sponsoringsvariant.  De kaartjes zijn te koop via de website www.cultuurschipthor.nl. 

Foto: Pixabay.com/Social Butterfly

website: bekijk de website

waar: Cultuurschip Thor , Zwolle Hele programma voor Cultuurschip Thor .

datum: 23 nov 2019

aanvang: 20:30 uur

prijs: € 25,00 (optie 1)

extra prijsinformatie: €50 optie 2 €75 optie 3

type: Concerten