(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/kenny-b-kenny-b/detail.aspx?id=1864774&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, vr 25 okt, € 21,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Kenny B. - Kenny B</div><div class='description'>Kenny B was met ruim tien nummer 1-hits al een begrip in Suriname. Hij zingt al vanaf zijn achtste, in het Engels, Aucaans, Sranantongo en inmiddels ook in het Nederland </div></a> <a href='/muziek/indian-askin/detail.aspx?id=1864801&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, za 26 okt, € 16,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Indian Askin</div><div class='description'>Debuut ‘Sea of Ethanol’ leverde de Indian Askin veel op. Heel erg veel. De gewonnen Edison Award is omgesmolten en blinkt tegenwoordig om de ringvingers van de vier rockers.</div></a>
Soundgardens
(advertentie)

Soundgardens

0,0 (0 beoordelingen)

Op zondagmiddag 29 september 2019 tussen 13 uur en 17 uur vindt in Boekelo de tweede editie van Soundgardens Boekelo plaats. Net als vorig jaar stellen muziekliefhebbers op 12 plekken verspreid in en om het dorp hun prachtige tuin ter beschikking voor optredens van zeer uiteenlopende live-acts. Bijzonder is dat dit jaar 12 nieuwe tuinen het decor vormen van Soundgardens met een volledig nieuw muzikaal programma. Het publiek kan overal gratis binnenlopen om te genieten van de bands en de tuinen, zolang er plek is bij de mensen achter het huis.

Want het kan wel eens druk worden, zeker als het weer opnieuw meewerkt. De eerste editie in april vorig jaar sloeg in als een bom. Het publiek was enthousiast en velen die er niet waren hadden toch wat spijt. Maar nu is er een 2e kans. Met behulp van het gratis programmaboekje, verkrijgbaar bij de Twentse Bierbrouwerij-infobus die deze zondag in het centrum van het dorp staat, kan het publiek een eigen ideale muzikale route door het dorp uitstippelen. Nieuw hierbij is ook het handige interactieve kaartje op www.soundgardens.nl waarmee je op je mobiele telefoon altijd ziet waar je bent en waar je heen kan.

Er is voor ieder wat wils: rock & blues, semi-acoustisch, singersongwriters op piano en op gitaar, coveracts, acoustische country, NL-talig en ska. Het publiek fietst van het ene muzikale pareltje naar het andere met acts die in dezelfde tuin drie keer een half uur optreden volgens het doordacht opgestelde blokkenschema. Elk kwartier beginnen er ergens twee of drie nieuwe acts te spelen. En als je geen fiets bij je hebt kan je een fiets lenen, wederom ter beschikking gesteld door plaatselijke fietsenhandel ten Brincke.

Programma:
Huize Riarock
Bettie Bravorock, blues band met pit!
Grolleman&Begein - semi akoestische kleinkunst
Morgendust80’s style indierock
Zeum’n Breursoriginele en sprankelende liederen uit het Nedersaksische taalgebied
Daphne & Mariekeduo zang & gitaar met hits
Guilty Treasuresguilty pleasures met een twist
TempleBaracoustisch country trio
Elaine Dorlensingersongwriter op gitaar
Marieke SmidNederlandstalige popnummers met toetsen en zang
Cartoonsemi acoustische feest covers
Skalalaska knallers

Dit bijzondere festival wordt dit jaar voor de 2e keer georganiseerd en heeft nu al weer veel enthousiaste reacties mogen ontvangen. Het festival is een gezamenlijk Boekeloos particulier initiatief dat met ondersteuning van de Dorpsraad Boekelo, de Twentse Bierbrouwerij en de plaatselijke ondernemersvereniging de organisatie realiseert. Voor drankjes staat er bij de uitgang een pot waar het publiek een vrijwillige bijdrage in mag storten, ook wordt tijdens de optredens met de pet rondgegaan ter ondersteuning van de organisatie. De entree is overal gratis.

Meer informatie op www.soundgardens.nl en www.facebook.com/tuinenfestivalboekelo Mis deze editie niet!

Foto: Pixabay.com/ktphotography

 

website: bekijk de website

waar: Centrum Boekelo, Boekelo Hele programma voor Centrum Boekelo.

datum: 29 sep 2019

aanvang: 13:00 uur

einde: 17:00 uur

prijs: Gratis

type: Muziekfeesten