(advertentie)
Snelle UITVERKOCHT
(advertentie)

Snelle UITVERKOCHT

0,0 (0 beoordelingen)

Wat goed is komt snel, wat snel gaat komt hard! Vrijdag 8 november 2019 komt de  Artiest, songwriter en rapper Snelle, hij beleeft een jaar om nooit te vergeten. Zijn eerste clubtour verkocht in no-time uit, hij ontving een gouden EP en diverse platina singles (zelfs dubbel platina voor zijn hit 'Scars') en hij kreeg de FunX 'Best Song' award. Met ruim 61 miljoen streams, optredens door heel Europa, is het nu tijd voor de volgende stap: de 24/7 Tour.

„Met een nieuw album op komst en mijn 24e verjaardag is dit het perfecte moment om zeven exclusieve grotere album tour shows te doen in Nederland en België. Ik kijk er enorm naar uit om mijn fans iets extra's terug te geven van alle support en liefde die ik dit jaar heb gevoeld!” Bereid je voor op een show met intieme momenten tot grote moshpits. Met meer ervaring en een nog sterker 'Lieve Jongens' team gaat deze tour unieker en groter worden dan ooit tevoren!

" Snelle is een harde werker die vastberaden is om te bewijzen dat een Hollandse dorpsjongen ook een verhaal heeft dat heel Nederland kan inspireren. „Doordat ik vrijwel alles relativeer heb ik over alles een – in mijn beleving – interessante mening die ik op authentieke (en soms vergezochte) wijze in mijn liedjes verwerk. Zo geniet ik echt van het knutselen met woorden en het spelen met de manier waarop ik dingen zeg. Hij houdt het echt. Mijn plek en perspectief zijn binnen de hiphop niet alledaags maar daardoor juist interessant.’’

foto: hyperleap

Hyperleap

website: bekijk de website

waar: Metropool - Hertog Jan Zaal, Enschede Hele programma voor Metropool - Hertog Jan Zaal.

datum: 08 nov 2019

aanvang: 19:30 uur

type: Concerten


speeldata

reserveer