(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/strawberry-fields-festival/detail.aspx?id=1608374&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Dedemsvaart, za 24 aug, € 22,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Strawberry Fields Festival</div><div class='description'>Geniet van geweldige muziek, heerlijk eten en drinken en bijzondere acts in het Gemeentepark Dedemsvaart.</div></a> <a href='/muziek/bruisweek-joost-merol/detail.aspx?id=1842273&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, ma 26 aug, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Joost bij HBO Bruisweek Zwolle</div><div class='description'>Kom en geniet van het optreden van Joost en Merol in Hedon!</div></a>
Slobberfeest
(advertentie)

Slobberfeest

0,0 (0 beoordelingen)

Donderdag 15 en vrijdag 16 augustus 2019 viert het Slobberfeest haar 20 jarig jubileum, speciaal hiervoor heeft de organisatie een spetterend programma weten samen te stellen met bands die in de beginjaren het podium betraden. Maar liefst twee dagen lang is het compleet vernieuwde Wilhelminaplein de locatie voor het gezelligste gratis vakantiefestival van het Oosten.

Op donderdag staat De Hardenbergse rockformatie Taken an Aspirin na jaren weer in een unieke bezetting op de bühne, samen met de lokale rock-, pop- en dance coverband 2Q2Get verzorgen zij een avondvullend programma met een unieke mix van de beste classics tot de ultieme hits van nu. Ook zijn er een aantal speciale gastoptredens van o.a. Anja Dalhuisen (TVOH '12). Vrijdag komt Papa di Grazzi het plein in Hardenberg omtoveren tot een ware feestarena.

Take An Aspirin was in de jaren '80 en '90 dè band van de regio, de 8-koppige formatie trad op door heel het land en speelt op het Slobberfeest in de originele bezetting. Naast enkele eigen nummers, die vast nog bekend zijn bij het oudere publiek, spelen ze van De Dijk, Bökkers en André Hazes tot Robbie Williams, Guns and Roses en Gary More. Deze show wordt ze aangevuld met enkele gastoptredens, danseressen en een speciaal geformeerde blazerssectie.

2Q2GET is de pop-, rock- en dance coverband die zorgt voor de ideale sfeer, De 7 bandleden zorgen voor actie en plezier op het podium en worden aangevuld met spetterende dansacts. Met een uitgebreid repertoire nemen ze je mee op een muzikale reis door de tijd. Van steengoede klassiekers tot de laatste hits, door de liefde voor muziek en entertainment zet 2Q2GET altijd een ijzersterk optreden neer. De band heeft bewezen dat ze zowel bij de grote tentfeesten als festivals het publiek fantastisch kunnen entertainen.

Helemaal gek, super muzikaal, verrassend, en vooral erg veelzijdig, zo kun je de show van de dames en heren van Papa di Grazzi het beste omschrijven. Met blazers, superlenige sexy danseressen en een kneiter van een led-wall spelen ze vrijdagavond de populaire all-time classics, up to date top 40 hits en de betere rock- en feestnummers. Beleef de speciale Papa di Grazzi sound in een wervelend optreden. DJ Delano zal tussen de sets door het publiek vermaken met de hipste hits.

Het Slobberfeest begint om 21.00 uur, is gratis toegankelijk. Meer informatie vind je op slobberfeest.nl of via social media.

foto: mail organisatie

website: bekijk de website

waar: Locatie Wilhelminaplein, Hardenberg Hele programma voor Locatie Wilhelminaplein.

datum: 15 aug 2019

aanvang: 21:00 uur

prijs: Gratis

type: Muziekfeesten