(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/overuit-verder-in-overijssel/detail.aspx?id=1581300&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/turn-up/detail.aspx?id=1746106&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, vr 19 okt, € 7,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Turn-UP</div><div class='description'>De nieuwste editie van TURN-UP wordt weer een geweldig feest. Kom je ook?</div></a> <a href='/muziek/singlefeestje/detail.aspx?id=1595512&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, za 20 okt, € 12,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Singlefeestje</div><div class='description'>De DJ's komen met bakken vol met cd's en jij kan jouw cd eruit pakken om te laten draaien.</div></a>
Slobberfeest
(advertentie)

Slobberfeest

0,0 (0 beoordelingen)

Donderdag 16 en vrijdag 17 augustus 2018 ben je weer van harte welkom op het gezellige, muzikale Slobberfeest in Hardenberg.

BTW-band
Donderdag staan de BTW-Band op het podium. De band heeft maar één doel voor ogen: Feest! En een feest kun je verwachten wanneer de heren van dit muzikale trio het podium betreden. Vanaf het startschot word je wakker geschud om vervolgens onvermijdelijk deel te nemen aan een muzikale reis door de muziek, van de beste classics tot de ultieme boerenrock!

Harten 10
Ook komt Harten 10 langs op deze donderdag, natuurlijk kennen we allemaal de bekende meezingers 'Wat is mooier' en 'Twee witte paarden' en 'Liefde maakt blind' maar op het Slobberfeest brengen ze ook hun nieuwste single 'Niets of niemand'. Naast deze bekende nummers nemen ze u mee in een spetterend optreden met hun grootste hits en dampende covers van andere artiesten.

Van 20.00  tot 01:00 uur is de aftrap van dit oergezellig festijn op het Wilhelminaplein.

foto: Pixabay.com

website: bekijk de website

waar: Locatie Wilhelminaplein, Hardenberg Hele programma voor Locatie Wilhelminaplein.

datum: 16 aug 2018

aanvang: 20:00 uur

prijs: Gratis

type: Muziekfeesten