(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/grolsch-summer-sounds-rico-latino-xl/detail.aspx?id=1724510&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, do 25 jul, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Salsa-avond bij Grolsch Summer Sounds</div><div class='description'>Heerlijk salsadansen op zwoele klanken, dat kan op de Oude Markt in Enschede met Rico Latino.</div></a> <a href='/muziek/zonnestraal-festival/detail.aspx?id=1481510&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Haaksbergen, zo 28 jul, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Zonnestraal Festival</div><div class='description'>Zin in een dansfeestje? Kom dan naar het Zonnestraal Festival in Haaksbergen.</div></a>
Sister Sledge
(advertentie)

Sister Sledge

0,0 (0 beoordelingen)

Want Sister Sledge komt naar Hengelo! Zonder twijfel een van de meest iconische R&B zanggroepen aller tijden met hits die jong en oud kennen. Dan liggen 'We Are Family', 'Lost In Music' en 'All American Girls' voorop de tong maar ook 'Thinking Of You', 'Frankie' en 'He’s The Greatest Dancer' (met de geweldige gitaarlijn die later nog een keer terugkwam bij Gettin’ Jiggy With It van Will Smith) zijn tijdloos en funky as ever!

Naast hun eigen hits hoor je ook ongetwijfeld werk voorbij komen van producers met wie de zusters veel hebben samengewerkt zoals Nile Rodgers van Chic. De twee overgebleven zusters Sledge omringen zich alleen met topmuzikanten die al die klassiekers strakker dan ooit spelen. Heb je zin in dansen en een feestje? Dan ben je vanavond hier aan het juiste adres!

Hyperleap

website: bekijk de website

waar: Metropool, Hengelo Hele programma voor Metropool.

datum: 20 jun 2019

aanvang: 20:30 uur

prijs: € 50,00

extra prijsinformatie: 48 vvk

type: Poppodia

telefoon: 074-2438000074-2438000


speeldata

reserveer