(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/kerstkorenfestival-almelo/detail.aspx?id=1772087&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Almelo, za 21 dec</div><div class='nivo-caption-inner'>Kerstkorenfestival Almelo</div><div class='description'>Volop kerstsfeer in de binnenstad met optredens van maar liefst 12 koren uit de regio.</div></a> <a href='/muziek/dis-met-zandloper/detail.aspx?id=1893666&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Almelo, zo 15 dec, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>DIS met 'Zandloper'</div><div class='description'>Een unieke samensmelting in hun programma “Zandloper”, verwijzend naar het onverbiddelijk voorbijgaan van de tijd, waarvan de ogenschijnlijke thema's liefde, verlies en dood slechts de symptomen zijn. </div></a>
Sister Sledge
(advertentie)

Sister Sledge

0,0 (0 beoordelingen)

Want Sister Sledge komt naar Hengelo! Zonder twijfel een van de meest iconische R&B zanggroepen aller tijden met hits die jong en oud kennen. Dan liggen 'We Are Family', 'Lost In Music' en 'All American Girls' voorop de tong maar ook 'Thinking Of You', 'Frankie' en 'He’s The Greatest Dancer' (met de geweldige gitaarlijn die later nog een keer terugkwam bij Gettin’ Jiggy With It van Will Smith) zijn tijdloos en funky as ever!

Naast hun eigen hits hoor je ook ongetwijfeld werk voorbij komen van producers met wie de zusters veel hebben samengewerkt zoals Nile Rodgers van Chic. De twee overgebleven zusters Sledge omringen zich alleen met topmuzikanten die al die klassiekers strakker dan ooit spelen. Heb je zin in dansen en een feestje? Dan ben je vanavond hier aan het juiste adres!

Hyperleap

website: bekijk de website

waar: Metropool, Hengelo Hele programma voor Metropool.

datum: 20 jun 2019

aanvang: 20:30 uur

prijs: € 50,00

extra prijsinformatie: 48 vvk

type: Poppodia

telefoon: 074-2438000074-2438000


speeldata

reserveer