(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/kenny-b-kenny-b/detail.aspx?id=1864774&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, vr 25 okt, € 21,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Kenny B. - Kenny B</div><div class='description'>Kenny B was met ruim tien nummer 1-hits al een begrip in Suriname. Hij zingt al vanaf zijn achtste, in het Engels, Aucaans, Sranantongo en inmiddels ook in het Nederland </div></a> <a href='/muziek/indian-askin/detail.aspx?id=1864801&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, za 26 okt, € 16,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Indian Askin</div><div class='description'>Debuut ‘Sea of Ethanol’ leverde de Indian Askin veel op. Heel erg veel. De gewonnen Edison Award is omgesmolten en blinkt tegenwoordig om de ringvingers van de vier rockers.</div></a>
Rock Around
(advertentie)

Rock Around

0,0 (0 beoordelingen)

Elk jaar staat Giethoorn het 2e weekend van juli bol met Rock 'n Roll. Zaterdag 13 en zondag 14 juli 2019 wordt het tijdens Rock Around Giethoorn swingen in deze gezellige plaats.

Bands uit eigen land, Duitsland en Engeland staan te popelen om voor je te gaan spelen. Ervaar dit festival in dit unieke waterrijke Giethoorn. De locaties liggen dicht bij elkaar en zijn per voet prima te bereiken.

Programma zondag 14 juli vanaf 14:00 uur
Nog even nagenieten met Rock 'n Roll klanken op twee locaties in het prachtige dorp op het terras.

De Sloothaak
Rockin' The Joint vanaf 14.00 uur
Niet getreurd.. Gisteravond deze fantastische Rockabilly band gemist? Kom dan gezellig naar het terras van De Sloothaak deze middag.

De Fanfare
The Rhythm Kings vanaf 14.00 uur
Enjoy de authentieke, swingende en pure sound van The Rythm Kings op het terras bij De Fanfare. Nog even nagenieten in het zonnetje!

foto: Pixabay.com / Alexandr

website: bekijk de website

waar: Centrum Giethoorn, Giethoorn Hele programma voor Centrum Giethoorn.

datum: 14 jul 2019

aanvang: 14:00 uur

prijs: Gratis

type: Muziekfeesten