(advertentie)
<a href='/muziek/overuit-stopt/detail.aspx?id=1891965&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT stopt!</div><div class='description'></div></a>
Rock Around
(advertentie)

Rock Around

0,0 (0 beoordelingen)

Elk jaar staat Giethoorn het 2e weekend van juli bol met Rock 'n Roll. Zaterdag 13 en zondag 14 juli 2019 wordt het tijdens Rock Around Giethoorn swingen in deze gezellige plaats.

Bands uit eigen land, Duitsland en Engeland staan te popelen om voor je te gaan spelen. Ervaar dit festival in dit unieke waterrijke Giethoorn. De locaties liggen dicht bij elkaar en zijn per voet prima te bereiken.

Programma zaterdag 13 juli vanaf 18.00 uur

Smitspaviljoen

Blue Moon Trio vanaf 18.00 uur
Swingen met een jonge Elvis op het panorma terras van Smit's Paviljoen! Met veel Elvis Presley repertoire en andrre artiesten uit de vijftiger jaren.

De Grachthof
The Rhythm Kings vanaf 22.00 uur
Dansen op de authentieke sound uit de jaren vijftig: puur, swingend, sfeervol, soams rauw en altijd voorzien van een flinke dosis humor en plezier. Dat zijn The Rythm Kings.

De Fanfare
Rockin' The Joint vanaf 22.00 uur
Dansbare swingende muziek uit de good old fifties wordt springlevend met Rockin' The Joint. Zij spelen heel gevarieerd en comleet in eigen stijl Rockabilly, Rock ’n Roll, Doo Wop, Rhythm ’n Blues en andere aanverwante stijlen.

De Sloothaak
Old Chevy vanaf 22.00 uur
Dit vintage rock 'n roll trio komt helemaal uit Sao Paulo om in Giethoorn hun eigen moderen Rockabilly sound met invloeden vanuit de Blues, Jazz en Soul te spelen.

Programma zondag 14 juli vanaf 14:00 uur
Nog even nagenieten met Rock 'n Roll klanken op twee locaties in het prachtige dorp op het terras.

De Sloothaak
Rockin' The Joint vanaf 14.00 uur
Niet getreurd.. Gisteravond deze fantastische Rockabilly band gemist? Kom dan gezellig naar het terras van De Sloothaak deze middag.

De Fanfare
The Rhythm Kings vanaf 14.00 uur
Enjoy de authentieke, swingende en pure sound van The Rythm Kings op het terras bij De Fanfare. Nog even nagenieten in het zonnetje!

foto: Pixabay.com / Alexandr

website: bekijk de website

waar: Centrum Giethoorn, Giethoorn Hele programma voor Centrum Giethoorn.

datum: 13 jul 2019

aanvang: 18:00 uur

prijs: € 7,50 (p.p.)

extra prijsinformatie: Vvk: €6,-

type: Muziekfeesten