(advertentie)
Rob Klerkxx & The Secret
(advertentie)

Rob Klerkxx & The Secret

0,0 (0 beoordelingen)

Op donderdag 25 oktober 2018 zijn Rob Klerkx & The Secret in Hedon Zwolle.

Na de release van het zeer goed ontvangen album ‘Fever Dream’ van Rob Klerkx and The Secret komt dit collectief dit voorjaar met de opvolger: ‘Back To Cumberland’. De band heeft een intens en dwingende drive om muziek de ether in te slingeren. De inspiratie en songs zijn er; opnemen en uitbrengen lijkt het motto te zijn van de band. Zanger/schrijver Rob, die gemiddeld 5 keer per jaar in Nashville verblijft en daar schrijft met opkomende en gearriveerde schrijvers uit de Nashville scene, heeft een publishing deal bij Dan Hodges Music en voert uit waar een heleboel andere mensen over praten..

Het album ‘Back To Cumberland’ bevat liedjes die allemaal voortgekomen zijn uit “co-writes” tussen Nashvilles’ finest (Waaronder: Jeff Bates, Keith Dozier, Kassie& Troy Brooks, Ryan Griffin, Jess Brown) en Rob. Met als thema, de zoektocht naar je roots, familiebanden en je persoonlijke geschiedenis. Gezien vanuit het perspectief van de migranten die naar Amerika vertrokken en via de Cumberland rivier in het zuiden van Amerika arriveerden.

Aan het collectief The Secret de taak om dit te vertalen naar een sound en visie. Laat dat maar hen over; deze plaat is ruw, ‘in your face’, puur, hard, eerlijk en schuurt, net als het leven en de zoektocht zelf. Laat je meenemen op een rollercoaster ride en ontdek zelf wat een intense plaat dit is!

zaal open: 20:30

foto: Pixabay.com

website: bekijk de website

waar: Poppodium Hedon Zwolle, Zwolle Hele programma voor Poppodium Hedon Zwolle.

datum: 25 okt 2018

aanvang: 21:00 uur

prijs: € 12,00 (p.p.)

type: Poppodia

telefoon: 038-4527229038-4527229


reserveer