(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/het-orkest-van-de-koninklijke-luchtmacht-kerstconcert/detail.aspx?id=1768548&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, vr 14 dec, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht - Kerstconcert</div><div class='description'>Geniet van een kerstshow van topmusici die bekende nummers spelen in een spectaculaire decor van licht en beelden.</div></a> <a href='/muziek/the-marshalls/detail.aspx?id=1776384&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Haaksbergen, za 15 dec, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>The Marshalls</div><div class='description'>Kom naar het optreden van The Marshalls die nummers van o.a. Metallica en ZZ Top.</div></a>
Ribs & Blues Festival
(advertentie)

Ribs & Blues Festival

0,0 (0 beoordelingen)

Tijdens het Pinksterweekend, van zaterdag 19 t/m maandag 21 mei 2018, kun je weer genieten van heerlijke ribs, leuke activiteiten en geweldige muzikale acts in Raalte! 

Het is een evenement voor jong en oud met een geweldige sfeer en entertainment voor het hele gezin. Je vindt hier speeltuinen, een KidsAdventureland, internationale straatartiesten en een gezellige festivalmarkt. En natuurlijk zullen de sappige spareribs en goede muziek niet ontbreken.

Zaterdag 19 mei: Openingsavond Ribs & Blues
19.30 uur - Mothers Finest
21.15 uur - Status Quo
23.30 uur - EARTH WIND & FIRE experience ft. Al McKay

Terrein open: 18.30 uur
online voorverkoop: 29,50 ( excl. servicekosten!)

Lokale voorverkoop:
Lederwaren Annie Schulten Raalte
Formido Raalte
Cafe De Schoenmaker Luttenberg
De Smulbaai in Heino

Zondag en maandag is Ribs & Blues gratis te bezoeken. Op twee podia kun je o.a. uit je dak gaan met Danny Vera, King of the World, Jeangu Macrooij, The Ragtime Rumours, The Bluebirds en Ten Years After. Kijk hier voor de hele line-up.

het terrein is zondag en maandag vanaf 13.00 uur geopend.

website: bekijk de website

waar: Festivalterrein Raalte, Raalte Hele programma voor Festivalterrein Raalte.

datum: 19 mei 2018

aanvang: 18:30 uur

prijs: € 29,50 (excl. servicekosten)

type: Festivals


reserveer