(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Enschede, wo 10 mei, € 30,00</div><div class='nivo-caption-inner'>The Planets met Vincent Icke</div><div class='description'>Professor dr. Vincent Icke brengt samen met het Orkest van het Oosten een muzikale visie over de planeten in ons heelal. Win vrijkaarten!</div> <div class='nivo-caption-price'>Enschede, vr 5 mei, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Bevrijdingsdag Enschede</div><div class='description'>Vier 5 mei in de mega festivaltent op het UT terrein in Enschede en dans tot middernacht op het Absolutely Fresh Bevrijdingsfestival.</div> <div class='nivo-caption-price'>Zwolle, vr 5 mei, € 15,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Dance 4 Liberation in Zwolle</div><div class='description'>Op vrijdag 5 mei vindt het grootste outdoor-bevrijdingsfestival van Nederland weer plaats in Zwolle: Dance4Liberation. </div>
Oranjepop vrijdag 21 april
(advertentie)

Oranjepop vrijdag 21 april

0,0 (0 beoordelingen)

Dit jaar wordt Oranjepop opgepakt door de gezamenlijke horeca Ommen. Met een vol programma ingedeeld over meerdere avonden is het een soort feestweek geworden.

Vrijdagavond 21 april
De locatie van Oranjepop is de Voormars, hier zal een grote tent komen te staan waarin op vrijdagavond 21 april afgetrapt zal worden met de band “Mooi Wark”.

De tent gaat open om 21.00, Mooi Wark begint om 21.30 met spelen.

De entree bedraagt €10,- in de voorverkoop (kaarten te koop bij Flater en de Herberg) en aan de deur op de avond zelf €15,-.

waar: Feestterrein Ommen, Ommen Hele programma voor Feestterrein Ommen.

datum: 21 apr 2017

aanvang: 21:30 uur

prijs: € 15,00 (aan de kassa)

extra prijsinformatie: Voorverkoop 10,-

type: Muziekfeesten