(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Hardenberg, do 26 okt, € 12,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Bluesworld Collective</div><div class='description'>Op donderdag 26 oktober is het zover, dan speelt Bluesworld Collective op Podium Hardenberg.</div> <div class='nivo-caption-price'>Deventer, vr 27 okt, € 11,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Paceshifters</div><div class='description'>27 oktober, in de herfstvakantie staan de 'Paceshifters' bij het Burgerweeshuis in Deventer. Een band met drie non-conformistische rockers.</div> <div class='nivo-caption-price'>De Lutte, vr 27 okt, € 39,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Oktoberfest 'Hoch Tirol'</div><div class='description'>Op vrijdag 27 oktober organiseert café zalencentrum De Vereeniging een gezellig Oktoberfest "Hoch Tirol".</div>
Oranjepop vrijdag 21 april
(advertentie)

Oranjepop vrijdag 21 april

0,0 (0 beoordelingen)

Dit jaar wordt Oranjepop opgepakt door de gezamenlijke horeca Ommen. Met een vol programma ingedeeld over meerdere avonden is het een soort feestweek geworden.

Vrijdagavond 21 april
De locatie van Oranjepop is de Voormars, hier zal een grote tent komen te staan waarin op vrijdagavond 21 april afgetrapt zal worden met de band “Mooi Wark”.

De tent gaat open om 21.00, Mooi Wark begint om 21.30 met spelen.

De entree bedraagt €10,- in de voorverkoop (kaarten te koop bij Flater en de Herberg) en aan de deur op de avond zelf €15,-.

waar: Feestterrein Ommen, Ommen Hele programma voor Feestterrein Ommen.

datum: 21 apr 2017

aanvang: 21:30 uur

prijs: € 15,00 (aan de kassa)

extra prijsinformatie: Voorverkoop 10,-

type: Muziekfeesten