(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/shakatak/detail.aspx?id=1843966&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Hengelo, vr 20 sep, € 25,75</div><div class='nivo-caption-inner'>Shakatak</div><div class='description'>Shakatak is een band die al jarenlang meedraait en geliefd is bij een groot aantal liefhebbers van een typisch jazz/funk geluid.</div></a> <a href='/muziek/benefietconcert-als/detail.aspx?id=1868657&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Borne, zo 22 sep, € 10,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Benefietconcert: ALS</div><div class='description'>benefietconcert bij Gezondheidscentrum De Poort van Borne, door koor MIX. Met gastoptredens van Koor Inpajoko & Borns Ensemble
</div></a>
Opentrekzakfestival
(advertentie)

Opentrekzakfestival

0,0 (0 beoordelingen)

Op zaterdag 7 september 2019 vindt de tiende editie van het Open Trekzakfestival plaats bij Muziekgebouw Domusica in Zwolle.

Het Opentrekzakfestival in Zwolle biedt ook dit jaar weer een uitgelezen kans en plek voor trekzakspelers uit het hele land (en misschien daarbuiten) om je trekzakspel te verdiepen. Ook op zaterdag 7 september 2019 heb je in Zwolle weer gelegenheid om samen met anderen  het verrassend maximale uit je instrument te halen, waar je op dit moment toe in staat bent. Er zijn workshops op divers niveau, of je nu beginnend begonner, middengroeper of gevorderd bent. Er zit vast iets voor je bij.

Tijd: 10.00 - 18.00 uur

foto: mail Zwolse trekzakclub

website: bekijk de website

waar: Muziekgebouw Domusica, Zwolle Hele programma voor Muziekgebouw Domusica.

datum: 07 sep 2019

aanvang: 10:00 uur

einde: 18:00 uur

prijs: Gratis

type: Festivals