(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/shakatak/detail.aspx?id=1843966&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Hengelo, vr 20 sep, € 25,75</div><div class='nivo-caption-inner'>Shakatak</div><div class='description'>Shakatak is een band die al jarenlang meedraait en geliefd is bij een groot aantal liefhebbers van een typisch jazz/funk geluid.</div></a> <a href='/muziek/benefietconcert-als/detail.aspx?id=1868657&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Borne, zo 22 sep, € 10,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Benefietconcert: ALS</div><div class='description'>benefietconcert bij Gezondheidscentrum De Poort van Borne, door koor MIX. Met gastoptredens van Koor Inpajoko & Borns Ensemble
</div></a>
Openingsconcert: Kees Faessens Rolwagensteeg
(advertentie)

Openingsconcert: Kees Faessens Rolwagensteeg

0,0 (0 beoordelingen)

Het zeer vrolijke en nogal theatrale Kees Faessens Rolwagensteeg opent het 15de seizoen van Podium Paco Plumtrek op vrijdagavond 13 september 2019. De entree is € 8

Wie is Kees Faessens? Hij speelt in elk geval niet in de band.

De wortels van deze muziekgroep vinden we in het hart van Gouda, niet ver van de Kees Faessens Rolwagensteeg. Een inspirerende steeg met vruchtbare grond voor smartlappen en het Nederlandse lied. Het verhaal gaat dat Dorus (Tom Manders), daar in de oorlog was ondergedoken. Een naam voor deze nederlandstalige band was dus snel gevonden.

Hoewel ze ook in Duitsland hun optredens doen, blokkeert de onuitspreekbare naam bij voorbaat een internationale carrière. Daar zitten ze helemaal niet mee.

Het muzikale genre omvat vrolijke liedjes, die vaak meegezongen kunnen worden, met ook hier en daar een smartlap, Tex Mex en Rock & Roll. Het publiek wordt ook sterk bij een optreden betrokken.

Enkele jaren terug waren zij zeer vermakelijk aanwezig op het All Mellow Straatmuziekfestival.

Praktische informatie
Datum: vrijdag 13 september
Entree: € 8
Lokatie: Podium Paco Plumtrek
Oude Kolkschool, achterkant gebouw
(Ingang Zwanenbelt, linkerdeur door en de trap omhoog)
Bornerbroeksestraat 19, Almelo

Foto:Podium Paco Plumtrek/ Mail

website: bekijk de website

waar: Paco Plumptrek / Oude Kolkschool, Almelo Hele programma voor Paco Plumptrek / Oude Kolkschool.

datum: 13 sep 2019

aanvang: 20:30 uur

prijs: € 8,00 (p.p)

type: Concerten