(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/kenny-b-kenny-b/detail.aspx?id=1864774&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, vr 25 okt, € 21,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Kenny B. - Kenny B</div><div class='description'>Kenny B was met ruim tien nummer 1-hits al een begrip in Suriname. Hij zingt al vanaf zijn achtste, in het Engels, Aucaans, Sranantongo en inmiddels ook in het Nederland </div></a> <a href='/muziek/indian-askin/detail.aspx?id=1864801&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, za 26 okt, € 16,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Indian Askin</div><div class='description'>Debuut ‘Sea of Ethanol’ leverde de Indian Askin veel op. Heel erg veel. De gewonnen Edison Award is omgesmolten en blinkt tegenwoordig om de ringvingers van de vier rockers.</div></a>
Odayintrio
(advertentie)

Odayintrio

0,0 (0 beoordelingen)

Op vrijdag 15 februari 2019 komt het bekende Odayintrio naar de Ontmoetingskerk in Vriezenveen. Dit trio bestaat uit Hrayr Ter-Sargsyan op viool, Hanke Scheffer op vleugel en Noam Staal op cello.

Ze zullen onder andere pianotrio’s van Smetana en Beethoven (op. 1 nr. 3) uitvoeren. Het concert begint om 20.00 uur. De entreeprijs is €7,- (€3,- voor kinderen t/m 12 jaar). Kaartjes zijn te reserveren via OMC@ontmoetingskerkvriezenveen.nl en te koop aan de kerkzaal.

foto: mail organisatie

waar: Gereformeerde Ontmoetingskerk, Vriezenveen Hele programma voor Gereformeerde Ontmoetingskerk.

datum: 15 feb 2019

aanvang: 20:00 uur

prijs: € 7,00 (p.p.)

extra prijsinformatie: Kinderen t/m 12 jaar: €3,-

type: Concerten