(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/strawberry-fields-festival/detail.aspx?id=1608374&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Dedemsvaart, za 24 aug, € 22,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Strawberry Fields Festival</div><div class='description'>Geniet van geweldige muziek, heerlijk eten en drinken en bijzondere acts in het Gemeentepark Dedemsvaart.</div></a> <a href='/muziek/bruisweek-joost-merol/detail.aspx?id=1842273&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, ma 26 aug, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Joost bij HBO Bruisweek Zwolle</div><div class='description'>Kom en geniet van het optreden van Joost en Merol in Hedon!</div></a>
Odayintrio
(advertentie)

Odayintrio

0,0 (0 beoordelingen)

Op vrijdag 15 februari 2019 komt het bekende Odayintrio naar de Ontmoetingskerk in Vriezenveen. Dit trio bestaat uit Hrayr Ter-Sargsyan op viool, Hanke Scheffer op vleugel en Noam Staal op cello.

Ze zullen onder andere pianotrio’s van Smetana en Beethoven (op. 1 nr. 3) uitvoeren. Het concert begint om 20.00 uur. De entreeprijs is €7,- (€3,- voor kinderen t/m 12 jaar). Kaartjes zijn te reserveren via OMC@ontmoetingskerkvriezenveen.nl en te koop aan de kerkzaal.

foto: mail organisatie

waar: Gereformeerde Ontmoetingskerk, Vriezenveen Hele programma voor Gereformeerde Ontmoetingskerk.

datum: 15 feb 2019

aanvang: 20:00 uur

prijs: € 7,00 (p.p.)

extra prijsinformatie: Kinderen t/m 12 jaar: €3,-

type: Concerten