(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/kingsnight-festival/detail.aspx?id=62292&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, vr 26 apr, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Kingsnight Festival</div><div class='description'>Een splinternieuw festival met de vetste artiesten helemaal GRATIS, wat wil een mens nog meer?</div></a> <a href='/muziek/uitverkocht-paasparty-bentelo/detail.aspx?id=1005275&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Bentelo, zo 21 apr, € 12,00</div><div class='nivo-caption-inner'>UITVERKOCHT | Paasparty Bentelo </div><div class='description'>Bentelo viert Eerste Paasdag, 21 april, weer met een spetterende Paasparty! Dit jaar de 31 editie!</div></a>
Nervana
(advertentie)

Nervana

0,0 (0 beoordelingen)

In april is het exact 25 jaar geleden dat Nirvana-frontman Kurt Cobain een einde aan zijn leven maakte. ‘The American Nirvana Tribute’ band, ook wel Nervana, brengt woensdag 17 april 2019 een ode aan de band van Cobain, Krist Novoselic en Dave Grohl in Hedon. Klassiekers als Smells Like Teen Spirit, About a Girl en Come As You Are worden haarfijn uitgevoerd. Louder Than Love zal de avond openen met een ode aan Audioslave.

Nervana reist de wereld over om de tijdloze muziek van Nirvana te eren met een ongekende liveshow die bijzonder dicht in de buurt komt van de manier waarop Kurt Cobain, Krist Novoselic en Dave Grohl in de jaren ’90 met hun indrukwekkende shows een legendarische status verwierven. Nervana wordt ook wel gezien als een van de beste Nirvana tribute bands ter wereld.

Louder Than Love
Daarnaast is het alweer bijna 2 jaar geleden dat Chris Cornell onverwachts uit het leven stapte. De Amerikaanse rockmusicus was ook wel bekend als frontman van Soundgarden, Audioslave, initiator van rockband Temple of the Dog en bracht zo ook vier soloalbums uit. De internationale tribute band Louder Than Love brengt deze avond het beste van hardrockband Audioslave samen in een energieke liveshow.

Zaal open: 19.00 uur
Aanvang: 19.45 uur
Prijs: €15,82

foto: OverUIT

website: bekijk de website

waar: Poppodium Hedon Zwolle, Zwolle Hele programma voor Poppodium Hedon Zwolle.

datum: 17 apr 2019

aanvang: 19:45 uur

prijs: € 15,82 (p.p.)

type: Poppodia

telefoon: 038-4527229038-4527229


reserveer