(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/shakatak/detail.aspx?id=1843966&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Hengelo, vr 20 sep, € 25,75</div><div class='nivo-caption-inner'>Shakatak</div><div class='description'>Shakatak is een band die al jarenlang meedraait en geliefd is bij een groot aantal liefhebbers van een typisch jazz/funk geluid.</div></a> <a href='/muziek/benefietconcert-als/detail.aspx?id=1868657&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Borne, zo 22 sep, € 10,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Benefietconcert: ALS</div><div class='description'>benefietconcert bij Gezondheidscentrum De Poort van Borne, door koor MIX. Met gastoptredens van Koor Inpajoko & Borns Ensemble
</div></a>
Nacht van Steenwijk
(advertentie)

Nacht van Steenwijk

0,0 (0 beoordelingen)

Ieder jaar een klapper; De Nacht van Steenwijk. Dit jaar op donderdag 22 augustus 2019. Tot 22.00 uur zijn de winkels geopend voor de finale-opruiming en zijn er spetterende kortingen om de schappen leeg te maken voor de nieuwe najaarscollectie. Bovendien kun je meedoen met de Stempel & Win Actie. Bij jouw aankoop ontvang je stempels. Met een volle stempelkaart maak je kans op een van de spectacularie prijzen. De prijsuitreiking is op zondag 25 augustus tijdens de Koopzondag. De winnaars ontvangen van tevoren bericht. Kortom: mooie prijzen en super koopjes.

Ook zijn er optredens van de Tribute bands:

Glitter & glamour
Ondertusen is er volop muziek en glitter & glamour in de stad. Verschillende popsterren lopen door de winkelstraten om u te vermaken. Misschien komt u Madonna of Elvis wel tegen? Een fantastische start van een wervelende Tribute Night.

Tribute Night
Tijd voor popmuziek! Vanaf 22.00 tot 2.00 uur staan er twee grote podia op de Markt. Steenwijk Vestingstad en artiestenbureau MEProductions presenteren u een geweldige en verrassende line-up.

Johnny Cash by Boys named Sue
Everybody loves Cash! Boys named Sue is dè Cash tributeband van Nederland. Met veel energie en enthousiasme maken de 5 ras-muzikanten van ieder optreden één groot feest. Ook op de Markt in Steenwijk! De band laat alle facetten van Johnny Cash horen: de country-Cash, de rockende Cash, de Gospel-Cash en de American Recordings-Cash. Herleef de bepalende rock, gospel en country van deze held. Want: everybody loves Cash!

Supertramp by Supertrap
In 2019 is het precies 40 jaar geleden dat Supertramp het bestverkochte album ‘Breakfast in America’ uitbracht. Daarom mag de tribute-band Supertrap niet ontbreken deze avond. Supertrap zet een eigentijdse show neer vol prachtig licht en pakkende visuals die de ware Supertramp liefhebber niet wil missen. De band speelt de beste nummers van verschillende albums. Muziek uit de ‘gouden tijd’ van Supertramp waarin Roger Hodgson en Rick Davies als tegenpolen de mooiste muziek produceerden en Supertramp misschien wel de meest succesvolle rockband ter wereld was.

Michael Jackson by Forever Jackson
Rechtstreeks uit Engeland ‘Forever Jackson’! Een waanzinnige en wervelende show met de grootste hits van de King of Pop. De hoofdrol op het podium is voor Robin Parson. Parson weet Michael Jackson perfect te imiteren. Niet alleen zijn stem lijkt op Jackson ook zijn maniertjes weet hij als geen ander te kopiëren. Samen met de liveband en een fantastisch dansteam belooft het een spectaculaire avond te worden. Een ‘Thriller’!

Rowwen Hèze by Dowwen Hèze
Een stel Bourgondiërs brengen een tribute aan Limburgs trots Rowwen Hèze. Gekker moet het niet worden – en dat wordt het dan ook niet. Ervaar het feest van dé meest enthousiaste ‘Rowwen Hèze tributeband’ van dit moment. Geniet van de allerbeste ingrediënten: accordeon, folk en polka, positieve energie, hartstochtelijk temperament en zuidelijke gemoedelijkheid. Met een drankje in de lucht meezingen en meedansen. Dowwen Hèze zorgt voor een onvergetelijke avond. ‘t Is een kwestie van geduld…

foto: Pixabay.com / Pexels

website: bekijk de website

waar: Centrum Steenwijk, Steenwijk Hele programma voor Centrum Steenwijk.

datum: 22 aug 2019

aanvang: 22:00 uur

type: Muziekfeesten