(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/grolsch-summer-sounds-rico-latino-xl/detail.aspx?id=1724510&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, do 25 jul, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Salsa-avond bij Grolsch Summer Sounds</div><div class='description'>Heerlijk salsadansen op zwoele klanken, dat kan op de Oude Markt in Enschede met Rico Latino.</div></a> <a href='/muziek/zonnestraal-festival/detail.aspx?id=1481510&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Haaksbergen, zo 28 jul, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Zonnestraal Festival</div><div class='description'>Zin in een dansfeestje? Kom dan naar het Zonnestraal Festival in Haaksbergen.</div></a>
Nacht van Delden
(advertentie)

Nacht van Delden

0,0 (0 beoordelingen)

Kom zaterdag 13 juli 2019 naar het jaarlijks terugkerende evenement Nacht van Delden en geniet van veel muziek en gezelligheid. Het Ressingplein wordt weer omgetoverd tot een gezellige en sfeervolle open-air feestlocatie.

De band PPM neemt zaterdagavond 13 juli 2019 het muzikale gedeelte voor haar rekening. PPM is (on)gewoon gezellig. Een band die altijd en overal zorgt voor een uitzinnig publiek. Niet de zoveelste die hipper, grootser of flitsender dan wie dan ook is. De laatste jaren maken ze furore onder leiding van alleskunners Herman en Loes, de mooiste zangeres van Nederland. De band bestaat al 40 jaar in wisselende bezetting en kent vele hoogtepunten. Bijna iedere nationale artiest is wel een keer begeleid door PPM en haast iedere feesttent in Nederland heeft door deze band op z'n kop gestaan.

De entree is gratis.

foto: Pixabay.com / Free-Photos

website: bekijk de website

waar: Ressingplein, Delden Hele programma voor Ressingplein.

datum: 13 jul 2019

aanvang: 21:00 uur

prijs: Gratis

type: Muziekfeesten