(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/kerstkorenfestival-almelo/detail.aspx?id=1772087&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Almelo, za 21 dec</div><div class='nivo-caption-inner'>Kerstkorenfestival Almelo</div><div class='description'>Volop kerstsfeer in de binnenstad met optredens van maar liefst 12 koren uit de regio.</div></a> <a href='/muziek/dis-met-zandloper/detail.aspx?id=1893666&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Almelo, zo 15 dec, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>DIS met 'Zandloper'</div><div class='description'>Een unieke samensmelting in hun programma “Zandloper”, verwijzend naar het onverbiddelijk voorbijgaan van de tijd, waarvan de ogenschijnlijke thema's liefde, verlies en dood slechts de symptomen zijn. </div></a>
Muziekfeest: 2xNix
(advertentie)

Muziekfeest: 2xNix

0,0 (0 beoordelingen)

De eerste editie zit erop, nog twee te gaan: de serie muziekfeesten in de tuin is in volle gang. Op zondag 18 augustus 2019 is er een Duitse editie met 2xNix, op zondag 25 augustus 2019 zorgt dj Ron Buurman voor de muziek.

De muziekfeesten in de tuin worden gehouden bij eetcafé Antje & Billie. De eerste editie was meteen heel druk bezocht; Martin Ankoné trad op en maakte er een gezellige middag van. Het was zelfs zó gezellig dat het feest een uurtje langer doorging.

Op zondag 18 augustus is de tweede editie. Dan treedt 2xNix op. De bandleden zorgen voor een repertoire vol Duitse Schlagers. Editie drie is op zondag 25 augustus. Dan draait dj Ron Buurman (bekend van QMusic) zomerse nummers.

Wat is het idee achter de muziekfeesten in de tuin? Bart Kleijsen van Antje & Billie legt uit: “Op tv zien we altijd muziekfeesten op het plein, maar wij vieren het in de tuin. Gezellig met zijn allen onder de grote walnotenboom. Drankje erbij, leuke muziek. Er is een overkapping, voor als het weer wat minder is. En het is gratis toegankelijk.”

Muziekfeesten bezoeken
De muziekfeesten in de tuin zijn op zondagen 18 en 25 augustus in de tuin van eetcafé Antje & Billie aan de Reutumerweg 176 in Reutum/Weerselo. De muziekfeesten duren van 16.00 tot 20.00 uur en de entree is gratis.

waar: Café Antje & Billie, Reutum Hele programma voor Café Antje & Billie.

datum: 18 aug 2019

aanvang: 16:00 uur

einde: 20:00 uur

prijs: Gratis

type: Muziekfeesten

telefoon: 0541-6612200541-661220