(advertentie)
<a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/kenny-b-kenny-b/detail.aspx?id=1864774&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, vr 25 okt, € 21,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Kenny B. - Kenny B</div><div class='description'>Kenny B was met ruim tien nummer 1-hits al een begrip in Suriname. Hij zingt al vanaf zijn achtste, in het Engels, Aucaans, Sranantongo en inmiddels ook in het Nederland </div></a> <a href='/muziek/indian-askin/detail.aspx?id=1864801&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, za 26 okt, € 16,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Indian Askin</div><div class='description'>Debuut ‘Sea of Ethanol’ leverde de Indian Askin veel op. Heel erg veel. De gewonnen Edison Award is omgesmolten en blinkt tegenwoordig om de ringvingers van de vier rockers.</div></a>
Muziek onder de trap: Violiste Anima van Malssen
(advertentie)

Muziek onder de trap: Violiste Anima van Malssen

0,0 (0 beoordelingen)

Donderdag 19 september 2019 opent Muziek onder de Trap vanaf 20.00 uur het seizoen met violiste Anima van Malssen. Zij wordt begeleid door pianist Alfred Snel. Tijdens dit concert wil Anima de schoonheid van de muziek onder de aandacht brengen en haar publiek meevoeren op betoverende vioolklanken. Het concert vindt plaats in de hal van het Huis voor Cultuur en Bestuur, onder de trap bij de foyer van het ZINiN Theater.

Anima van Malssen
Anima van Malssen volgde haar studie viool bij Sylvia van der Grinten aan Conservatorium ArtEZ in Zwolle, waar ze in juni 2018 haar master behaalde. Haar stages bij het Orkest van het Oosten en het Gelders Orkest waren succesvol en inmiddels is zij ook bij het Parnassus Ensemble actief. Zo maakte ze in mei 2019 onderdeel uit van het groots opgezette project “Mozart in Zutphen”, de uitvoering (in vijf opeenvolgende concerten) van alle achttien missen van Mozart. 

Daarnaast is Anima werkzaam als kamermusicus en viooldocente. Bij het lesgeven profiteert Anima van haar wetenschappelijke achtergrond: In haar geboortestad München rondde ze een masterstudie af in de kunstgeschiedenis, de muziekwetenschap en de Duitse literatuur. Deze achtergrond stelt haar in staat om bij de benadering van een muziekstuk de puur technische kant van het vioolspel in te bedden in de historische (culturele) context van de muziek. Zo geeft ze haar leerlingen een inkijkje in een dimensie achter en boven de specifieke mogelijkheden en beperkingen van een instrument.

Foto: Muziek Onder De Trap

 

website: bekijk de website

waar: ZINiN Theater, Nijverdal Hele programma voor ZINiN Theater.

datum: 19 sep 2019

aanvang: 20:00 uur

prijs: Gratis

type: Concerten

telefoon: 0548-6124940548-612494