(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Beckum, za 1 apr, € 7,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Gewoon Beckum Live</div><div class='description'>Zaterdag 1 april zal het Wapen van Beckum weer het decor zijn voor 'Gewoon Beckum Live' met diverse DJ's en bands! </div> <div class='nivo-caption-price'>Zwolle, zo 2 apr, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Meezing-Mattheüs in Zwolle</div><div class='description'>Zondag 2 april staat het 'Muziek met een Plus-concert' in Kerkelijk Centrum De Hoofdhof in Zwolle in het teken van de Meezing-Mattheüs.</div> <div class='nivo-caption-price'>Ootmarsum, zo 2 apr, € 10,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Byzantijns koor geeft concert in Ootmarsum</div><div class='description'>Op zondag 2 april geeft het Byzantijns Koor uit Hengelo een Paasconcert in de Simon en Judaskerk in Ootmarsum. </div>
Muziek-onder-de-trap: Maria Del Mar Humanes (AFGELAST)
(advertentie)

Muziek-onder-de-trap: Maria Del Mar Humanes (AFGELAST)

0,0 (0 beoordelingen)

Op donderdag 23 maart 2017 treedt Maria Del Mar Humanes op bij Huis voor Cultuur en Bestuur. Ze zal prachtige muziek leveren met haar sopraan. 

Muziek-onder-de-trap
Muziek-onder-de-trap heeft tot doel een breed publiek kennis te laten maken met (licht) klassieke en jazzmuziek. Om de drempel zo laag mogelijk te houden zijn alle concerten die georganiseerd worden gratis toegankelijk. De concerten duren ongeveer een uur en hebben een open karakter.

Muziekkring Hellendoorn
Zij willen met deze korte concerten vooral (amateur) musici de gelegenheid geven podiumervaring op te doen.

waar: Huis voor Cultuur en Bestuur, Nijverdal Hele programma voor Huis voor Cultuur en Bestuur.

datum: 23 mrt 2017

aanvang: 20:00 uur

type: Concerten