(advertentie)
<a href='/muziek/overuit-verder-in-overijssel/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/overuit-verder-in-overijssel/detail.aspx?id=1581300&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/grolsch-summer-sounds-rico-latino-salsa-night/detail.aspx?id=1384637&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, do 26 jul, gratis</div><div class='nivo-caption-inner'>Rico Latino bij Grolsch Summer Sounds</div><div class='description'>Kom naar de Rico Latino Salsa Night en laat je meenemen in Caraïbische sferen.</div></a> <a href='/muziek/bruins-dak-dr-af-festival/detail.aspx?id=1585499&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Saasveld, za 28 jul, € 17,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Bruins Dak d'r Af!</div><div class='description'>De perfecte zomeravond met al je vrienden, de vetste muziek en veel lekkere drankjes. Dat mag je niet missen!

</div></a>
Music Experience
(advertentie)

Music Experience

0,0 (0 beoordelingen)

Op zondag 14 januari 2018 verzorgt de Hanzestadband weer een vernieuwend concert onder de naam Music Experience. Dit jaar is gekozen voor een unieke samenwerking met de regionaal bekende groep Switched. Uiteraard zal ook de jeugdbigband - bestaande uit jonge leerlingen van diverse muziekscholen in Deventer - een aantal nummers spelen.

De Hanzestadband is een 21 koppige bigband met een uitgebreid repertoire in swing-, jazz-, latin- en bigbandnummers. De band kent blazerssectie bestaande uit saxofonisten, trombonisten en trompettisten. De ritmesectie bestaat uit een pianist, bassist, drummer en gitarist. De zangeres en zanger zorgen met hun unieke stemgeluid voor de vocale invulling van de zangnummers.
De Hanzestadband en de jeugdband staan onder de bezielende leiding van Arjan Stam.

Switched is een enthousiaste groep van 11 zangeressen uit Deventer en omgeving. De groep is in september 2009 opgericht en staat onder kundige en enthousiaste leiding van Mariëtte Bastiaansen. 

Switched zingt drie -of meerstemmige stukken in de categorie lichte (pop) muziek en musical. De meeste nummers worden begeleid door een pianist, een aantal nummers wordt a capella gezongen. De groep zingt onder andere: Sing, Sing, Sing, That Man, Shoop Shoop Song, Brave, Empire State en een 60's Medley.

Zowel Switched, de jeugbigband en de Hanzestadband verzorgen ieder afzonderlijk een deel van het middagprogramma. Een belangrijk aspect van deze unieke samenwerking is de gezamenlijke inkleuring van de nummers: Don’t Know Why, Sway en Get Ready door de Hanzestadband en Switched. Het belooft een ware Music Experience te worden.

Kaarten à €7,50 zijn te bestellen via de webshop van Cultuurhuus Braakhekke of verkrijgbaar aan de kassa.

Zondag 14 januari 2018
Aanvang 14.30 uur

waar: Cultuurhuus Braakhekke, Bathmen Hele programma voor Cultuurhuus Braakhekke.

datum: 14 jan 2018

aanvang: 14:30 uur

prijs: € 7,50 (p.p.)

type: Concerten

telefoon: 0570-5424200570-542420