(advertentie)
<a href='/muziek/overuit-stopt/detail.aspx?id=1891965&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT stopt!</div><div class='description'></div></a>
Münsterland Festival
(advertentie)

Münsterland Festival

0,0 (0 beoordelingen)

Geniet van 10 oktober t/m 10 november 2019 van muziek, beeldende kunst en excursies op 30 verschillende locaties in het mooie Münsterland.

Het Münsterland Festival is een internationale beleving. Het staat voor het goede leven, cultureel genieten te midden van het karakteristieke landschap van het Münsterland. Ontdek deze mooie regio dompel jezelf onder in de levensstijl van het Münsterland.

Programma 2019
Dit jaar worden 10 partnerlanden gepresenteerd: Georgië, Griekenland, Groot-Brittannië, IJsland, Italië, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal en Zwitserland zijn elk representatief voor één festivaleditie. Ervaar de diversiteit van Europa op een geheel nieuwe manier.

Het muzikale aanbod varieert van de polyfone zang van Georgië van het jazz folk septet Iriao tot de muziek van Theon Cross en Binker Golding uit de trendy, wilde scene van Londen, van de klankkosmos van de Noorse trompettist Nils Petter Molvær tot de poëtische fado van de Portugese uitzonderlijke zangeres Cristina Branco en Ricardo Ribeiro. Het gaat hier om authentieke groepen, die elk de traditionele muziek van hun thuisland opnemen in hun moderne composities en interpretaties. De samensmelting van verschillende stijlen en stijlen creëert zeer interessante soundscapes, zoals het virtuoze concert van de drie pianisten Możdżer, Rantala en Sarabski in het Münster Theater zal bewijzen.

Precies een maand lang wordt een coompact programma aangeboden met muziek, beeldende kunst en excursies. Graag nodigen wij iedereen uit om de verschillen, bijzonderheden en vooral de overeenkomsten tussen kunst en cultuur uit de 10 gepresenteerde landen te ontdekken en met plezier te ervaren.

Bekijk hier het hele programma van het Münsterland Festival.

We wensen je daarom een spannende en inspirerende reis door het Münsterland met al zijn speciale plekken en kijken uit naar intensieve ontmoetingen met jou.

foto: Facebook Münsterland Festival

website: bekijk de website

waar: Centrum Münster, Münster Hele programma voor Centrum Münster.

datum: 10 okt 2019

aanvang: 00:00 uur

einde: 00:00 uur

prijs: € 18,00 (vanafprijs)

extra prijsinformatie: ticketprijzen variëren per optreden

type: Festivals